Στην Ισπανία θέλουν τον φετινό τελικό με κόσμο και τον πάνε για την επόμενη σεζόν!

Ακόμη οριστικές ημερομηνίες για την επανέναρξη των αγώνων σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες δεν υπάρχουν. Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι όταν αυτό συμβεί τα ματς θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο.

Στην Ισπανία δεν θέλουν ο τελικός του Κυπέλλου να γίνει χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες. Προτεραιότητα για τον τελικό ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι να διεξαχθεί με κόσμο και γι’ αυτό συμφώνησαν όλοι στην τηλεδιάσκεψη του Μεγάλου Σαββάτου.

Το πιο πιθανό σενάριο, λοιπόν, είναι ο τελικός της φετινής σεζόν να διεξαχθεί μία εβδομάδα πριν τον τελικό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός μέσα στο καλοκαίρι αποκλείστηκε, διότι θέλουν την παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

Όσον αφορά στο Σούπερ Καπ δεν επηρεάζεται από αυτή την εξέλιξη, διότι διεξάγεται σε μορφή φάιναλ φορ στη Σαουδική Αραβία. Εκείνο που είναι θέμα είναι ποια ομάδα θα παίξει στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Το σενάριο που φαίνεται να κυκλοφορεί είναι πως αν η μία από τις δύο φιναλίστ τερματίσει σε θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, τότε το άλλο θα το πάρει η έτερη φιναλίστ. Σε περίπτωση που κανείς από τους δύο δεν είναι σε θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο τότε θα το πάρει η ομάδα που θα τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία.

To Top