ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… τετράδα που περιμένει τις προτάσεις ανανεώσεων

Εκτός από τους Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια υπάρχει μία τετράδα ποδοσφαιριστών που περιμένει νεότερα αναφορικά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους που λήγουν το καλοκαίρι.

Στο γκρουπ αυτό, είναι οι Μιχάι Κόρχουτ, Ντάνιελ Λάρσον, Χουλιάν Κουέστα και Απόστολος Τσιλιγγίρης. Οι δύο πρώτοι έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Άρη, θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα και όλα θα ξεκαθαρίσουν μόλις τους κατατεθούν επίσημες προτάσεις.

Με τον Κουέστα συζητήσεις γίνονται εδώ και… ένα χρόνο, καθώς πάντα υπάρχουν κάποιες διαφορές που δεν επιτρέπουν στις δύο πλευρές να δώσουν οριστικά τα χέρια, ενώ για τον νεαρό Τσιλιγγίρη τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς αναμένεται να ανανεώσει χωρίς να κοστίσει πολλά στην ομάδα συγκριτικά με τις προαναφερθείσες περιπτώσεις.

Στην ατζέντα των ιθυνόντων του Άρη, πρώτοι έρχονται οι Κόρχουτ και Λάρσον και έπειτα ο Κουέστα, καθώς για την θέση του τερματοφύλακα ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.

Ακόμα κι ο Ισπανός γκολκίπερ παραμείνει στην ομάδα, οι “κιτρινόμαυροι” ενδεχομένως να κινηθούν για την απόκτηση κι άλλου τερματοφύλακα, καθώς Τσιλιγγίρης και Έμαν είναι νεαροί για να σηκώσουν από το τώρα το βάρος.

 

To Top