ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οδηγίες του Ένινγκ για να ετοιμαστεί το πλάνο επιστροφής στις προπονήσεις

Θέμα χρόνου η επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 1, καθώς όλα δείχνουν πως αρχές Ιουνίου θα έχουμε και πάλι σέντρα στην Ελλάδα.

Για να είναι οι ομάδες έτοιμες τον Ιούνιο, θα πρέπει να προηγηθεί μία “μίνι” προετοιμασία τους μέσα στον Μάιο, προκειμένου να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν οι ποδοσφαιριστές.

Ο Μίχαελ Ένινγκ, έχει δώσει τις απαραίτητες οδηγίες στους συνεργάτες του, προκειμένου να καταρτίσουν ένα πρόγραμμα για την επάνοδο της ομάδας στις προπονήσεις, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει στο πρώτο δεκαήμερο του Μαϊού. Άλλωστε, άπαντες περιμένουν το “πράσινο φως” από την Κυβέρνηση, μόλις προχωρήσει σε σταδιακή άρση των μέτρων.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα προπονούνται σε Νέο Ρύσιο και “Κλεάνθης Βικελίδης” ανά γκρουπ, έτσι ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός όλων των παικτών, το πρώτο διάστημα της επιστροφής στις προπονήσεις.

Θα προηγηθούν εργομετρικά, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση είναι ο κάθε παίκτης μετά την… καραντίνα, ώστε να διαμορφωθεί ανάλογα, ένα ατομικό πρόγραμμα.

Στόχος των ιθυνόντων του Άρη είναι να προστατεύσει τους παίκτες από τραυματισμούς στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και φυσικά να βάλει και τις βάσεις όσο μπορεί για την επόμενη σεζόν, διότι δύσκολα θα βρεθεί ικανός χρόνος για καλοκαιρινή προετοιμασία, όπως συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

To Top