Περιμένει το ιατρικό “ναι”, υπογράφει και παίζει με Μπενφίκα

Μέχρι το απόγευμα, ίσως και νωρίτερα αναμένεται να τελειώσει το θέμα του Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός περιμένει το ιατρικό “ναι” για να υπογράψει και να κάνει το (άτυπο) ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη κόντρα στην Μπενφίκα.

Ο Αγκάνθο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στη Θεσσαλονίκης, για να δώσει λύση, όπως ομολόγησε και ο ίδιος, “λύση στο επιθετικό πρόβλημα του Άρη”. Λογικά και εφόσον όλα πάνε καλά θα είναι και τυπικά παίκτης του Αρη για ένα χρόνο.

Ο Ισπανός επιθετικός, αφού ξεκουράστηκε χθες, στη συνέχεια πέρασε από μια σειρά εξετάσεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν σήμερα το πρωί περνάει με τις αιματολογικές εξετάσεις.

Μέχρι το μεσημέρι ο γιατρός του Άρη Βαγγέλης Πανταζής αναμένεται να… τσεκάρει τα δεδομένα και να ανάψει το “πράσινο φως”. Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά ο 31χρονος φορ θα υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα αναχωρήσει μαζί με τον πατέρα του (τον συνόδευσε στη Θεσσαλονίκη) στην πατρίδα του ώστε να μαζέψει τα πράγματά του και να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Η ενεργοποίησή του θα είναι άμεση και την Κυριακή στο φιλικό με την Μπενφίκα (9μ.μ.) θα πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την κίτρινη φανέλα. Ήταν κάτι, άλλωστε, το οποίο ζήτησε ο Μάκης Κατσαβάκης, ώστε με την ΑΕΚ στην 3η αγωνιστική να φωνάξει παρών.

To Top