Περιμένει το “ναι” του Γκουέλα ο Άρης!

Την οριστική απάντηση του Μαρκ Γκουέλα στην πρόταση που του κατατέθηκε περιμένει σήμερα ο Άρης, ώστε να ξεκινήσει τις διαδικασίες απόκτησης του.

Οι όποιες ενστάσεις του 31χρονου Ιβοριανού, σχετικά με τις εγγυήσεις στο οικονομικό φαίνεται πως μπορούν να καμφθούν, πλέον, μετά την ανάληψη των ηνίων του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Γιώργο Γαλανό.

Ο Γκουέλα είναι γνώριμος στον Καλαϊτζίδη από την κοινή τους παρουσία στη Βέροια την σεζόν 2005-2006 και το γεγονός ότι μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και στις δύο πλευρές της επίθεσης τον καθιστούν “πολυεργαλείο” στα χέρια του 57χρονου τεχνικού.

Πρόσθετα, δεν χρειάζεται να υπάρξει αναμονή της απόφασης της ΕΠΟ για τους ξένους παίκτες στην περίπτωση του, καθώς μπορεί να δηλωθεί άμεσα και να αγωνιστεί από την 1η αγωνιστική λόγω της περσινής του παρουσίας στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αντίπαλος του Άρη σε αυτή τη “μάχη” είναι δύο ομάδες του εξωτερικού που φέρονται να έχουν προσεγγίσει τον έμπειρο μεσοεπιθετικό. Η μία προέρχεται από το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας και η άλλη από το Ντουμπάι.

To Top