“Πώς δεν σ΄ άφησα στα δύσκολα…”

“Ότι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό…”. Το μότο αυτό φαίνεται πως βρίσκει για μια ακόμη φορά εφαρμογή στον Άρη, τώρα που η ανάγκη επανάκαμψης είναι πιο σημαντική από ποτέ, με τελικό στόχο την επιστροφή στη Σούπερ λίγκα. Άλλος στόχος δεν υπάρχει…

Μέσα σε τέσσερα χρόνια, από τον Άρη της Ευρώπης, της Μαδρίτης, του Μάντσεστερ, από τον Άρη των τελικών του ΟΑΚΑ και των γεμάτων κερκίδων στο Κλεάνθης Βικελίδης, βρισκόμαστε ενώπιον του Άρη της εκκαθάρισης, της Γ’ εθνικής, ενός μεγάλου “Γολγοθά”.

Η τελευταία ανακοίνωση όλων των οργανωμένων οπαδών έδωσε σαφές μήνυμα για την ανάγκη να σταθεί τώρα όρθιος ο Άρης και με ψηλά το κεφάλι. Να σταθεί όρθιος στα δύσκολα, με το σύνθημα “πώς δεν σ΄άφησα στα δύσκολα” να παίρνει σάρκα και οστά.

Η συμμετοχή του κόσμου, η βοήθεια του με ενεργό τρόπο είναι το οξυγόνο αυτής της ομάδας, όσο κι αν επιχειρήθηκε να “ξεθωριάσει” μέσα στα τόσα τραγικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Οι οργανωμένοι υποσχέθηκαν σε μια από τις πρόσφατες ραδιοφωνικές τους εκπομπές… ντου στα διαρκείας, τα οποία θα δώσουν και ηθική, αλλά και ουσιαστική ανάσα στη νέα προσπάθεια.

To Top