Περιμένουμε και τώρα την ευαισθησία του εισαγγελέα: Ο Big Mak ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή!

«Ο Μάκης Ψωμιάδης καταφτάνει την ερχόμενη Δευτέρα στην Ελλάδα από τα Σκόπια και τα τρεξίματα για τον γιο του Σταύρο θα μεγαλώσουν». Κάπως έτσι ξεκινάει το ρεπορτάζ των τελευταίων 48 ωρών γύρω από το θέμα της «μεγάλης επιστροφής του»!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!                                                                                                

Όπως σημειώνει σχετικό το ρεπορτάζ: «Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο πρώην ιδιοκτήτης της Καβάλας (όπως και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου) αυτές τις μέρες τα δίνει όλα για την τελική δικαίωση και την επιστροφή της ομάδας στη Super League της επόμενης περιόδου, όσο κι αν αυτό ακούγεται παράξενο και παράδοξο»!

Την ίδια ώρα, κατέθεσε το φάκελο αδειοδότησης στην ΕΕΑ, έχοντας -όπως λέει- όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, και δεν κρύβει την αισιοδοξία του για την πλήρη ανατροπή των δεδομένων.

«Μόνο σκάουτινγκ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη» αναφέρουν άνθρωποι που έχουν επαφές μαζί του, θέλοντας να αφήσουν να εννοηθεί πως οι εκπλήξεις τώρα αρχίζουν, σημειώνουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του!

Αυτή είναι η Ελλάδα της… κάθαρσης; Περιμένουμε και τώρα την ευαισθησία του εισαγγελέα για τη μεγάλη επιστροφή του Big Mak. Την ώρα που σύλλογοι, όπως π.χ. ο Άρης «μάτωσαν» οικονομικά για να καταβάλουν τεράστια ποσά στην εφορία, εις βάρος της αγωνιστικής τους κατάστασης και έχουν πληρώσει είτε με το περσινό σκάνδαλο του Ολυμπιακού Βόλου την έξοδο στην Ευρώπη, είτε είναι θύματα βαριάς τιμωρίας «δια ασήμαντον αφορμήν» όταν σε άλλα γήπεδα γίνονται σημεία και τέρατα, περιμένουμε την ευαισθησία και την αντίδραση των αθλητικών και εισαγγελικών αρχών του τόπου. Υπάρχουν σε δράση; Ακούνε; Βλέπουν τι γίνεται;

Μόλις χθες προέκυψε η απόφαση-χάδι για την τιμωρία των επεισοδίων της Τούμπας, εν μέσω φοβερών αποκαλύψεων για τα «έργα και τις ημέρες» των Ζαγοράκη-Βρύζα στον οικονομικό τομέα της ΠΑΕ. Καμία ευαισθησία, καμία παρέμβαση. 

Περιμένουμε…
Περιμένουμε…

To Top