Οι ώρες περνούν και πιέζουν, ανοίγουν τα χαρτιά τους ΠΑΕ και Κοινωνία

Οι μέρες περνούν, οι επαφές συνεχίζονται, οι συζητήσεις είναι σε καθημερινή βάση. Όλα αυτά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επίσημα δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους ΠΑΕ και Κοινωνία Μελών, πέρα από τις όποιες δηλώσεις έχουν  γίνει.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 
Η «επόμενη μέρα» των κίτρινων διαμορφώνεται. Η αγωνία κορυφώνεται. Στελέχη της Αλκμήνης τόνιζαν ότι ίσως και εντός της ημέρας θα υπάρξει μια τελική φόρμουλα, η οποία θα γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό σχετικά με τις θέσεις και τις προθέσεις τους.

Αυτά που γνωρίζουν όλοι είναι ότι υπάρχει μια πρόταση από τον Γιάννη Κόντη, ο οποίος επικαλείται την εισροή κεφαλαίων από ξένο επενδυτικό όμιλο, πρόταση η οποία ουσιαστικά  εξετάζεται τις τελευταίες μέρες σε συνεργασία με την διοίκηση της ΠΑΕ και την Κοινωνία Μελών.

«Θα καταλήξουμε σε μία φόρμουλα, σε ένα μοντέλο που θα είναι προς συμφέρον του Άρη» τόνιζαν χαρακτηριστικά. Οποιαδήποτε εξέλιξη φυσικά θα πρέπει να περάσει μέσα από την Κοινωνία Μελών, όπως έχουν εκφραστεί κορυφαία στελέχη της, θέση που εξέφρασε δημόσια και το PRESSARIS.

Τα χρονικά περιθώρια πιέζουν για την εξεύρεση λύσης και εισροής ρευστού στην ΠΑΕ, αφού οι παίκτες δεν δείχνουν διάθεση να κάνουν άλλη υπομονή. Το έχουμε επισημάνει: πολλοί ποδοσφαιριστές είναι στα όρια τους με το «δάχτυλο στη σκανδάλη». Έκφραση που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Την ίδια ώρα είναι πολύ πιθανό στη διάρκεια της ημέρας να ανακοινωθεί από την Κοινωνία Μελών η ημέρα διεξαγωγής της έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Παρά το γεγονός ότι δημόσια, αλλά και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους συνεργάτες του, ο Γιάννης Κόντης είχε προαναγγείλει συνέντευξη τύπου αυτή βρίσκεται σε εκκρεμότητα, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι, από τη στιγμή που δηλώνει ότι υπάρχει «έτοιμη λύση» για τον πολυπαθή σύλλογο.

To Top