Περιμένουν επιπλέον στοιχεία

Η αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση προτάσεων ξεκίνησε… Τα μέλη του «Άρης Ενότητα» δεν έκρυβαν τον προβληματισμό τους για την ενημέρωση των στοιχείων που βρίσκονται σε γνώση τους.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!
  

Όπως είναι γνωστό, οι Παναγιώτης Στεφανίδης και Βασίλης Φουρλίγκας, είναι δύο από τα μέλη του συνδυασμού «Άρης Ενότητα» μνημονεύονται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη ως πρόσωπα που έλαβαν πρόσκληση για να υποβάλλουν την πρόταση τους για την επόμενη μέρα του Άρη σε διοικητικό, οικονομικό και οργανωτικό επίπεδο. 
Την Πέμπτη είχαν μια πρώτη ενημέρωση στα γραφεία της ΠΑΕ, όμως δεν υπήρχε η ανάλογη συνέχεια. Έχουν αφήσει να διαφανεί ένας έντονος προβληματισμός μια και δεν έχουν καλυφθεί από την ενημέρωση που έχουν.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν έλαβαν προφορικά κάποια στοιχεία στο πρόσφατο ραντεβού με την διοίκηση της ΠΑΕ, όμως ζήτησαν επιπλέον στοιχεία, τα οποία θα παραλάμβαναν τυχόν και γραπτώς σε νέο ραντεβού, το οποίο πάντως δεν προσδιορίστηκε χρονικά. 
Οι δύο πλευρές δεν επικοινώνησαν και το θέμα παρέμεινε σε εκκρεμότητα.

Λογικά από τη Δευτέρα θα υπάρξει νέα επικοινωνία και θα συνεχιστεί η ενημέρωση με στόχο, να κατατεθεί ένα μπίζνεν πλαν από την πλευρά τους.

To Top