ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τα νεότερα οι ποδοσφαιριστές, θέλουν την επανέναρξη

Την δική τους… αγωνία έχουν και οι ποδοσφαιριστές του Άρη, καθώς περιμένουν από μέρα σε μέρα τις οριστικές αποφάσεις για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Από τις δηλώσεις των παικτών το τελευταίο διάστημα σε διάφορα ΜΜΕ της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού γίνεται σαφές πως οι παίκτες θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, παρότι γνωρίζουν πολύ καλά κι οι ίδιοι πως γι αυτούς θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξουν μετά από 2,5 μήνες (εάν ξεκινήσει αρχές Ιουνίου), χωρίς προπονήσεις, με όσες προλάβουν μέσα στον Μάϊο και με δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ωστόσο, μία πιθανή διακοπή θα επηρεάσει τα συμβόλαιά τους που “τρέχουν” κανονικά, ενώ η αποχή τους από την αγωνιστική δραστηριότητα θα είναι συνολικά πολύμηνη μέχρι την επόμενη σεζόν. Συν τις άλλοις, η σεζόν διακόπηκε στην πιο κρίσιμη καμπή της, με ανοιχτούς στόχους για την ομάδα και κυρίως το Κύπελλο.

Επομένως, αν και υπάρχει η ανησυχία με τον κορωνοϊό, άπαντες θέλουν την επιστροφή στην δράση, αναγνωρίζοντας παράλληλα πως η Ελλάδα κινήθηκε σωστά στο συγκεκριμένο θέμα.

 

To Top