ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει από εξετάσεις και υπογράφει στον Άρη ο Καμαρά

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες για λογαριασμό του Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο 28χρονος διεθνής Μαυριτανός επιθετικός έχει συμφωνήσει με τον Άρη, στον οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι – τουλάχιστον – το καλοκαίρι, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό λόγω FFP, έχοντας υποχρεωτική ρήτρα αγορά το καλοκαίρι έναντι 2.500.000 ευρώ.

Ο Καμαρά είχε μετακομίσει από το Κλεάνθης Βικελίδης στον Πειραιά τον περασμένο Ιούλιο έναντι του ποσού των 5.000.000 ευρώ. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να βρει χρόνο συμμετοχής στους Πειραιώτες, καταγράφοντας μόλις έξι συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής του Άρη, Άλαν Πάρντιου, εδώ και καιρό είχε ανάψει το “πράσινο φως” για την επιστροφή του Καμαρά, ο οποίος στο πρώτο του πέρασμα από το Χαριλάου, σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ σε 35 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Καμαρά θα περάσει σήμερα (Τρίτη 10/1) από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί κι επίσημα η μεταγραφή του στον Άρη.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει από εξετάσεις και υπογράφει στον Άρη ο Νικολά Ντιγκινί

Ημέρα ανακοινώσεων αναμένεται να είναι η σημερινή σε ότι αφορά το Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τα ξημερώματα για λογαριασμό του Άρη.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Όπως είναι γνωστό, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός πάτησε Θεσσαλονίκη μετά από καθυστέρηση δύο ωρών. Η πτήση του από Αθήνα προσγειώθηκε στις 00:30 σήμερα τα ξημερώματα και πλέον η απόκτησή του από τον Άρη μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Συνοδευόμενος από τον ατζέντη του, Μπρούνο Τσιρίλο, έφτασε στη Θεσσαλονίκη αρκετά κουρασμένος από την τρίωρη αναμονή μέσα στο αεροπλάνο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πτήση ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη στις 22:40, όμως εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης σε όλη την χώρα, προσγειώθηκε στις 00:30.

Σήμερα το πρωί ο Ντιγκινί θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το διετές συμβόλαιο του με τον Άρη.

To Top