ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική πρόβα και αποστολή από τον Πάρντιου για την ρεβάνς του κυπέλλου

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία… εξπρές του Άρη για τον αγώνα ρεβάνς με τον Λεβαδειακό στο κύπελλο (11/1, 16:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα πλην του Νικολά Ενκουλού δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, αφού και ο Λουίς Πάλμα είναι στην διάθεση του Άλαν Πάρντιου. Χρόνος φυσικά δεν υπάρχει με τα συνεχόμενα παιχνίδια, ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο μετά την νίκη (1-2) στο πρώτο παιχνίδι της Λιβαδειάς και θέλει αύριο να “σφραγίσει” την πρόκριση στους “8” του κυπέλλου.

Το ραντεβού είναι σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Ο Άγγλος τεχνικός θα κάνει την τελική πρόβα και θα ανακοινώσει την αποστολή του αυριανού αγώνα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική πρόβα και αποστολή από τον Πάρντιου για τον ΟΦΗ

Τελική πρόβα σήμερα για τους παίκτες του Άρη και αποστολή από τον ‘Αλαν Πάρντιου για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης από εκεί που είχε πληθώρα επιλογών, βρέθηκε να… πονάει στη μεσοεπιθετική του γραμμή, καθώς δεδομένες λόγω τιμωρίας είναι οι απουσίες των Πάλμα και Ζεβίνιο, ενώ στα… πιτς είναι και ο Ντουκουρέ.

Ο Μαντσίνι δήλωσε παρών στις τελευταίες προπονήσεις, ενώ το ίδιο συνέβη χθες και με τον Καμάτσο. Αμφότεροι πάντως δεν είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιηθούν από την αρχή, όμως αποτελούν έξτρα λύσεις για τον Πάρντιου.

Σή,ερα η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική πρόβα και αποστολή από τον Πάρντιου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τελική πρόβα για την ομάδα του Άρη και αποστολή από τον Άλαν Πάρντιου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το ραντεβού των ποδοσφαιριστών του Άρη είναι για σήμερα  το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο.  Θα είναι η τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό ντέρμπι του Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Άγγλο τεχνικό να κάνει τα τελικά του σχέδια επί… χόρτου πριν ανακοινώσει την αποστολή για την ΑΕΚ.

Όπως παραδέχθηκε ο Πάρντιου την εβδομάδα που πέρασε έγινε δουλειά πάνω στα λάθη και τις αδυναμίες της κιτρινόμαυρης ομάδας. “στιάσαμε στους λόγους της ήττας κι αν το γεγονός ότι δεν σκοράραμε στα πρώτα 20 λεπτά είχε τη σημασία του, το δεύτερο ήταν ότι χάσαμε τον προσανατολισμό μας στη συνέχεια. Δεν ήμασταν ήρεμοι πνευματικά όπως για παράδειγμα ήμασταν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει αλλά θα έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Το γκολ μπορεί να μην έρθει, συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο αλλά προσωπικά με ανησύχησε το πώς στάθηκε η ομάδα σ’ αυτά τα 23 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεδομένες και πάλι οι απουσίες των Μπράμπετς, Ντουκουρέ. Νέο πρόσωπο αναμένεται να είναι ο Ετέμπο, ο οποίος μετράει ελάχιστες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

To Top