ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιο αποφασισμένος και με απουσίες για το καλύτερο o Άρης με την ΑΕΚ (15.45, PRESSARIS LIVE)

Για το καλύτερο θα παραταχθεί σήμερα ο λαβωμένος Αρης με την ΑΕΚ, περιμένοντας παράλληλα ένα καλύτερο πρόσωπο και την απόκτηση του 6ου ξένου.

Ο Άρης ολοκλήρωσε χθες , με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για το (30/10, 15:45, Παπαπέτρου-Κάρδαρης-Ταρενίδης , EΡT3) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο οποίο θα παραταχθεί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, χωρίς τον Βασίλη Καββαδά και τον Βασίλη Τολιόπουλο.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, μετά την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ mateco και εντός από τον Ολυμπιακό. Μέσα απ’ αυτά τα τρία παιχνίδια έχει αναδείξει τον κορυφαίο πασέρ (ο Τζος Χάγκινς έχει 28 ασίστ μετά το ιστορικό ρεκόρ των 13 που μοίρασε τη Δευτέρα απέναντι στον Ολυμπιακό) και τον κορυφαίο ριμπάουντερ (ο Τσέβεζ Γκούντγουϊν έχει 31 όσα και ο Μαυροκεφαλίδης).

Στη μακρά ιστορία αγώνων των «κιτρινόμαυρων» του ελληνικού μπάσκετ, η ΑΕΚ έχει ελαφρύ προβάδισμα που είναι πιο ξεκάθαρο στις συναντήσεις της με τον Άρη στην Αθήνα.

Οι δυο παίκτες δεν έχουν προπονηθεί εδώ και μέρες σε κανονικούς ρυθμούς και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν δεν τους επιτρέπουν να τεθούν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Από τη στιγμή που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, δεν υπήρχε λόγος να ταξιδέψουν με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα και  παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχίσουν το πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση του μεθεπόμενου Σαββάτου με τον Απόλλωνα Πάτρας στο “Nick Galis Hall”.

Η ομάδα του Καστρίτη θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα σε μια ομάδα που είναι αρκετά καλή ως τώρα.

To Top