ΜΠΑΣΚΕΤ

Περνάει από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται από τον Άρη ο Σταρκ

Αφού βίωσε μια μεγάλη ταλαιπωρία, λόγω της κακοκαιρίας στο Μόναχο, που τον κράτησε σχεδόν δύο μέρες στη βαυαρική πρωτεύουσα, ο Τζόναθαν Σταρκ βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη και στη συνέχεια να ανακοινωθεί κι επίσημα η απόκτησή του από την ΚΑΕ. Ο Σταρκ θα περιμένει την επιστροφή της αποστολής από την Ισπανία για να γνωρίσει τους προπονητές και τους νέους του συμπαίκτες.

Ο 28χρονος παίκτης θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Παρασκευή (08/12) και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την ερχόμενη Κυριακή (10/12, 17:15) στον εντός έδρας αγώνα με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League, αντικαθιστώντας τον Μάρκους Καρ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Ιβοριανός παικταράς

Μέσα σε κλίμα αποθέωσης έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη ο Ζερβίνιο, ο οποίος σήμερα θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη και θα ανακοινωθεί από τους κιτρινόμαυρους.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού, προσγειώθηκε χθες λίγο μετά τις 19:30 στο αεροδρόμιο Μακεδονία, φτάνοντας μέσω Παρισίου.

Ήταν ευδιάθετος αν και αρκετά κουρασμένος και ευχαρίστησε τον κόσμο για την ζεστή υποδοχή, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστεί.

Ο Ζερβίνιο σήμερα το πρωί αναμένεται να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Μόλις αυτές ολοκληρωθούν, θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να διευθετηθούν κάποια τελευταία διαδικαστικά ζητήματα και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

To Top