ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει εξετάσεις και υπογράφει στον Άρη ο Χαλίλοβιτς

O Άλεν Χαλίλοβιτς είναι από χθες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δρομολογηθεί το τελικό στάδιο της μεταγραφής του στον Άρη. 

Χθες λίγο μετά τις 13:30 έφτασε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και πλέον είναι στη διαδικασία… ένταξής του στον Άρη. Μετά την εξασφάλιση της ελευθερίας του από τη  Ριέκα, παίκτης και Άρης είχαν τον χρόνο να ξεκαθαρίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επικύρωση της μεταγραφής.

Ο 27χρονος Κροάτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη και θα ανακοινωθεί επίσημα, πιάνοντας δουλειά  υπό τις οδηγίες του Άλαν Πάρντιου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Εφόσον όλα τα πάνε καλά, ο Χαλίλοβιτς θα αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή του Άρη, ενώ η κιτρινόμαυρη θα είναι η… 12η ομάδα στην καριέρα του.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει εξετάσεις και υπογράφει στον Άρη ο Νταρίντα

Η αντίστροφη μέτρηση για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Βλάντιμιρ Νταρίντα στον Άρη ξεκίνησε.

Ο Τσέχος μέσος βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, φτάνοντας οικογενειακώς.

Σήμερα αναμένεται να περάσει από εξετάσεις και στη συνέχεια θα πέσουν οι υπογραφές για συμβόλαιο 2,5 χρόνων. Σύμφωνα με τα όσα τόνισε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” ήρθε “ζεστός” κι αποφασισμένος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του Άρη.

Εφόσον τελειώσουν όλα τότε δεν αποκλείεται ο 32χρονος χαφ να… προλάβει την ομάδα στην προπόνηση της Δευτέρας ή της Τρίτης, που θα είναι και οι τελευταίες πριν το νέο ταξίδι στη Λιβαδειά. Ο Νταρίντα θα ξεκινήσει ατομικά και με την επιστροφή της ομάδας από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας θα τεθεί στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου και θα έχει περίπου δέκα μέρες για να μπει στο… νόημα της ομάδας.

Ο Νταρίντα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου, ενώ το πρώτο επίσημο ματς του 2023 είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 4 Ιανουαρίου.

To Top