ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει ο Πάβισιτς

Από το Σάββατο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Ντομαγκόι Πάβισιτς, η πρώτη μεταγραφή του Άρη για τη νέα σεζόν.

Ο Κροάτης μέσος θα περάσει σήμερα από τις καθιερωμένς ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

Η ανακοίνωση της μεταγραφή θα είναι η πρώτη για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ο Πάβισιτς αναμένεται θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη για το Ισραήλ για τα φιλικά με την πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περνάει ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στην Τρίπολη ο Παπαδόπουλος

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αναμένεται να είναι ο νέος επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης. Ο Ελληνας φορ στον οποίο αναφέρθηκε ως μεταγραφικό στόχο ο Θόδωρος Καρυπίδης για τον Άρη, βρέθηκε στην Τρίπολη, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αστέρα! 

Όπως αναφέρει το arcadiasports.gr:

“Ο Παπαδόπουλος είναι η επιλογή του Στάικου Βεργέτη και των ανθρώπων του Αστέρα που θα προσθέσουν έναν πολύπειρο παίκτη στο, ήδη, γεμάτο ρόστερ. Ο 34χρονος επιθετικός είχε προτάσεις από Ισραήλ, Ιταλία και Ελλάδα, έκανε προπονήσεις με τον Απόλλωνα Αθηνών και έρχεται να γεμίσει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

Μπορεί το φλερτ να υπήρξε και πριν από δύο χρόνια, όμως ήρθε, η ώρα για τον “γάμο”. Παπαδόπουλος και Αστέρας ενώνονται με σκοπό πρωταγωνιστικό! Ο Αστέρας ενισχύεται, δυναμώνει και ο Στάικος Βεργέτης έχει ακόμη μία εξαιρετική επιλογή.

Ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε πέρυσι στον ΠΑΟΚ, έχοντας 8 γκολ σε 32 παιχνίδια. Στο παρελθόν έχει περάσει από Ακράτητο, Μπέρνλι, Παναθηναϊκό, Λέτσε, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Θέλτα, Λεβαδειακό, Πανθρακικό και Ατρόμητο.

Το πρωί της Τρίτης (08/09), περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση αλλά και την πρώτη προπόνηση του “Παπ””.

 

To Top