Περσιανλής: «Έπρεπε να κερδίσουμε 3-1, η γεύση είναι πικρή» (video)

Η καλή εμφάνιση και η κατάκτηση του ενός βαθμού δεν στάθηκαν αρκετά για να ικανοποιήσουν τον Γιώργο Περσιανλή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Ο τεχνικός του Άρη τόνισε μετά την ήττα από τον Ηρακλή (2-3) ότι η ομάδα του μπορούσε να είχε κερδίσει με 3-1 σετ, βάσει απόδοσης.

«Συμφωνώ με την άποψη ότι θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει 3-1. Η γεύση που έχουμε είναι πικρή. Δεν είναι καν γλυκόπικρη. Όταν φτάνεις σ’ αυτό το σημείο και παίζεις στην έδρα σου, μπροστά σ’ αυτό τον κόσμο, θέλεις να πάρεις μια καθαρή νίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε με ποιον αντίπαλο παίζαμε, αλλά και πάλι μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει», είπε ο προπονητής των «κίτρινων», προτού αναφερθεί στον εντυπωσιακό Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, καθώς και στο ντεμπούτο του Ιβάιλο Μπαρούτοφ:

«Δείξαμε αγωνιστικότητα. Είχαμε προβλήματα με τον Μπαρούτοφ, που προέρχεται από τραυματισμό, αλλά οφείλουμε να βρίσκουμε λύσεις σ’ αυτό τον μακρύ δρόμο στον οποίο μόλις μπήκαμε. Ο Σαρικεΐσογλου είχε πράγματι πολύ υψηλά ποσοστά στην επίθεση, ωστόσο και το 45% του Μπαρούτοφ δεν είναι άσχημο, με δεδομένο το πρόβλημά του. Είναι ένας παίκτης που φέρνει πολύ θετική διάθεση στην ομάδα μας και μόλις ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ο οποίος δεν είναι τόσο σοβαρός, θα μας βοηθήσει πολύ περισσότερο».

Ο κ. Περσιανλής κατέληξε λέγοντας: «Μπαίνουμε σ’ ένα πρωτάθλημα όπου η δυναμική των ομάδων είναι άγνωστη, λόγω της κρίσης που ζούμε. Να είναι όμως σίγουρος ο κόσμος του Άρη ότι θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και τουλάχιστον θα φεύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο για την προσπάθειά μας. Αυτό, το υποσχόμαστε. Η διοίκηση είναι κοντά μας και ελπίζουμε να συνεχίσουμε καλά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Περσιανλή:
{youtube}WkG7YNtUXsk|480|360|1{/youtube}

To Top