Τρίωρη ταλαιπωρία για την Κ-20

Θύμα της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας έπεσε η ομάδα Κ-20, καθώς για τρεις ώρες παρέμεινε καθηλωμένη στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

Οι “κίτρινοι” ήταν προγραμματισμένο να πετάξουν για το Ηράκλειο Κρήτης για την αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στις 18.30, ωστόσο η ισχύουσα κατάσταση τους άλλαξε τα σχέδια με συνέπεια την πρόκληση μεγάλης ταλαιπωρίας τόσο για την 17μελή αποστολή και το τεχνικό τιμ, αλλά και για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη, καθώς και για το διευθύνοντα σύμβουλο Αντώνη Ζαμπέτα που θα ταξίδευαν μαζί τους.
Τελικά η αποστολή πέταξε με τρίωρη καθυστέρηση για την Κρήτη.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι για τον αυριανό αγώνα στις 12.00 στο Μαρτινέγκο με τον Εργοτέλη, ο Νίκος Πασσιαλής συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Καράδαη, Παπαδόπουλο, Γιώρη, Νταμαρλή, Ρένια, Μπαγκή, Κουρέλλα, Καραγιάννη, Ζυγκερίδη, Πολιανίδη, Τουλκερίδη, Σουνά, Λένο, Ψυχογιό, Περήφανο, Κανούλα και Οικονομόπουλο.

Διαιτητής του παιχνιδιού είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής: Κέρκυρα-Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος, ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Scoda Ξάνθη-Παναθηναϊκός, ενώ η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΟΦΗ έχει αναβληθεί προσωρινά.

To Top