Περσιανλής: «Αν παίζαμε πλήρεις…»

Τα προβλήματα βασικών παικτών στοίχισαν ακριβά στον Άρη κόντρα στη Λαμία, όπως άφησε να εννοηθεί ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Περσιανλής, μετά την εντός έδρας ήττα (2-3). Η απουσία του τραυματία Ιβάιλο Μπαρούτοφ και η ασθένεια του Θάνου Τερζή, εμπόδισαν τους «κίτρινους» να έχουν διάρκεια στην απόδοσή τους και να «τελειώσουν» το παιχνίδι όταν προηγήθηκαν με 2-0 σετ.

«Μπήκαμε από την αρχή με προβλήματα, πράγμα που ήταν γνωστό σε μας… Παλέψαμε, πήραμε τα δύο σετ, αλλά στην συνέχεια δεν μπορέσαμε να αντέξουμε την πίεση. Η αγωνιστικότητα που δείξαμε ήταν δεδομένη. Το πρόβλημα ήταν στη διάρκεια…», είπε ο κ. Περσιανλής και συμπλήρωσε:

«Δεν έχει νόημα να μπούμε σε λεπτομέρειες για πρόσωπα, πράγματα και απουσίες. Δεν αναζητούμε δικαιολογίες, άλλωστε. Εμείς υποσχόμαστε ότι στην συνέχεια θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα, έτσι όπως περιμένει από εμάς ο κόσμος, τον οποίο και ευχαριστούμε για την στήριξή του».

Ο τεχνικός του Άρη απέφυγε να τοποθετηθεί για το αν ο τραυματίας Μπαρούτοφ θα μπορέσει να παίξει στον εντός έδρας αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας (07/11) στις 17:00, με την ΕΑ Πατρών: «Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε τώρα, σημασία έχει το σημερινό παιχνίδι… Αν ήταν όλη η ομάδα μας υγιής, θα ήταν ένα πολύ εύκολο παιχνίδι για μας. Αυτά όμως συμβαίνουν στον αθλητισμό και θα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

To Top