Περσιανλής: «Να αποδείξουμε ότι η νίκη επί του ΠΑΟ δεν ήταν τυχαία»

Τη Λαμία υποδέχεται αύριο, Τετάρτη, στις 19:00 η ομάδα βόλεϊ του Άρη, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και μπροστά στους φιλάθλους τους, οι «κίτρινοι» καλούνται να αποδείξουν στο αυριανό παιχνίδι ότι η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού δεν ήταν απλά ένα… πυροτέχνημα, όπως σχολίασε και ο προπονητής, Γιώργος Περσιανλής, μιλώντας στο PRESSARIS.

«Αύριο θα έρθουμε αντιμέτωποι με έναν αξιόλογο αντίπαλο, ο οποίος θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Λαμίας έχει διαγράψει μία αξιόσημείωτη πορεία τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Το γεγονός, όμως, ότι δεν έχει φέτος θετικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής, δυσκολεύει το έργο μας», τόνισε στην αρχική τοποθέτησή του.

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Παναθηναϊκού ήταν κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο τεχνικός της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε πάρα πολύ καλά και καταφέραμε να κάμψουμε την αντίσταση μιας μεγάλης και ιστορικής ομάδας, όπως ο Παναθηναϊκός. Ήταν μία νίκη που δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο φάνηκε, αλλά το ότι είχαμε ‘διαβάσει’ πολύ καλά τον αντίπαλο μας οδήγησε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφερθεί στην καθοριστική παρουσία του Νίκου Παλέντζα: «Πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, αντικαθιστώντας επάξια τον Ιβάιλο Μπαρούτοφ. Φυσικά, η παρουσία ενός μόνο παίκτη δεν είναι αρκετή για να επιτευχθεί μία νίκη. Όλα τα παιδιά συνέβαλαν σε αυτό, πιάνοντας μεγάλο βαθμό απόδοσης. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Το κατά πόσο η επιτυχία αυτή θα δώσει ώθηση στην ομάδα για τη συνέχεια και πρωτίστως για το αυριανό παιχνίδι, ο κ. Περσιανλής σημείωσε: «Η νίκη επί του Παναθηναϊκού σαφώς και επηρέασε θετικά τον παράγοντα ʽψυχολογίαʼ. Το σίγουρο είναι, όμως, ότι δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Οφείλουμε να αποδείξουμε απέναντι στη Λαμία ότι η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής δεν ήταν τυχαία. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια, διεκδικώντας πάντα το θετικό αποτέλεσμα».

Κλείνοντας, ο προπονητής των «κίτρινων» δε θα μπορούσε να μην κάνει ένα σχόλιο για τον φίλαθλο κόσμο του Άρη, που έδειξε από την πρεμιέρα τις διαθέσεις του: «Ο κόσμος απέδειξε ότι είναι κοντά στην ομάδα του Άρη. Όπως στην πρεμιέρα με τον Ηρακλή, έτσι και αύριο, περιμένουμε τους φιλάθλους στο Αλεξάνδρειο να έρθουν και να στηρίξουν την ομάδα. Η βοήθειά τους είναι σημαντική και εμείς φυσικά τους θέλουμε στο πλευρό μας».

To Top