ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Πετάει” βαθμούς ο Άρης, “στραβοπατούν” κι οι υπόλοιποι, όμως πρέπει να πάρει κεφάλι!

Είναι να απορεί κανείς με τις αυτοκαταστροφικές τάσεις του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα και με τον τρόπο που “πετάει” βαθμούς ή τους… χαρίζει δεξιά και αριστερά.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο στόχος του Άρη για φέτος είναι ξεκάθαρα η έξοδος στην Ευρώπη. Έχει ειπωθεί από επίσημα χείλη, οπότε είναι μονόδρομος. Ωστόσο, οι “κιτρινόμαυροι” σε πολλά ματς φέτος, δυσκολεύουν με τον τρόπο που χάνουν βαθμούς την αποστολή τους.

Το θετικό είναι πως στο φετινό πρωτάθλημα, ειδικά στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, υπάρχουν αποτελέσματα που σε καμία ομάδα δεν δίνουν το προβάδισμα, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του α΄γύρου.

Η ήττα της Ξάνθης χθες στη Ριζούπολη ή του Πανιωνίου, κρατούν όλες τις ομάδες κοντά στην πεντάδα. Υποχρέωση όμως του Άρη είναι σύντομα να πάρει… κεφάλι βαθμολογικά. Οι “κιτρινόμαυροι” είναι στην 7η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τον 5ο Παναθηναϊκό και δύο από τον 6ο Παναιτωλικό.

Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ξάνθη, που ισοβαθμεί αυτή τη στιγμή με τον Άρη και η νίκη είναι επιβεβλημένη, προκειμένου να ξεκινήσει ένα νικηφόρο σερί στα επόμενα ματς, που θα φέρει την ομάδα πίσω στην πεντάδα αλλά και με διαφορά ασφαλείας από τις υπόλοιπες.

 

 

To Top