ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Πετάει” για Αθήνα ο Άρης, προπόνηση στο ΣΕΦ πριν τον Ιωνικό

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Η κιτρινόμαυρη αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι αεροπορικώς για την Αθήνα και το απόγευμαθα προπονηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ιωνικό.

Το ευχάριστο για τον Γιάννη Καστρίτη είναι ότι όπως και τις προηγούμενες μέρες, ο Τζος Χάγκινς και ο Ρισόντ Πακ ακολούθησαν ένα μέρος του προγράμματος, ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμούς. Ο προπονητής του Άρη θα αποφασίσει εάν και ποιον από τους δυο (μπορεί μέχρι έξι ξένους να χρησιμοποιήσει η κιτρινόμαυρη ομάδα) θα έχει μαζί του.

Πάντως, σε ότι αφορά τον Χάγκινς, όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο ρεπορτάζ, δείχνει πολύ μεγάλη θέληση και κάνει μεγάλη προσπάθεια, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα του γιατρού και των φυσιοθεραπευτών, αλλά η περίπτωση του χρειάζεται ειδική διαχείριση, επειδή προέρχεται από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας.  Με δεδομένο ότι, μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό, υπάρχει διακοπή μεγαλύτερη των δυο εβδομάδων, λόγω της διεξαγωγής του Ολ σταρ γκέιμ (17-18 Δεκεμβρίου) και των Χριστουγέννων, είναι πολύ πιθανό να αποφασιστεί να επιστρέψει στη 12άδα, στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Κολοσσό (28 Δεκεμβρίου), στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το 2022.   

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης θα πρέπει να αποφασίσει μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, αν θα διατηρήσει στο ρόστερ του τον Ρισόντ Πακ στη σύνθεσή του και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ή αν θα λύσει το συμβόλαιό του, όπως προβλέπει η συμφωνία μαζί του.

To Top