Πετράκης: “Ο Άρης είναι καλή ομάδα, ανταγωνιστική, ο τελικός είναι 50-50”

Μοιρασμένο χαρακτήρισε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού ο Γιάννης Πετράκης.

Ο κόουτς του Παναιτωλικού είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά: “Ήθελα να πω ένα μπράβο στους παίκτες μας και για σήμερα και για το προηγούμενο παιχνίδι… Για όλη τη διαδρομή μας στον θεσμό του Κυπέλλου. Στα δύο παιχνίδια με τον Άρη, μία ομάδα μεγάλη και με ποιότητα, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Θα μπορούσαμε εμείς να είμαστε στον τελικό με βάση τα δύο ματς αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή. Ένα ευχαριστώ και στον κόσμο που ήρθε από το Αγρίνιο, όπως και στον κόσμο του Άρη που μας χειροκρότησε.

Ο Άρη με τη βοήθεια του κόσμου μπήκε δυνατά, μας πίεσε και είχε προϋποθέσεις. Δεν είχε όμως καθαρή ευκαιρία. Ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε τις στιγμές μας. Θα μπορούσαμε να βάλουμε το γκολ και να πάμε την παράταση. Δεν τα καταφέραμε όμως…. Κλείνει αυτό το κεφάλαιο για εμάς. Από αυτή τη στιγμή το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα”.

Για τις στιγμές του Παναιτωλικού ανέφερε: “Κάναμε δύο καλές στιγμές. Η κεφαλιά του Ντουάρτε και μία με τον Πέδρο. Οταν παίζεις με μία ομάδα που έχει τέτοια ποιότητα και δεν σου κάνει κλασσική ευκαιρία, πώς θα τα κάνουμε όλα μόνοι μας; Δεν γίναμε ξαφνικά ομάδα top επιπέδου. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά αυτό θέλει δουλειά”.

Για τις ευκαιρίες του Άρη και το κοντράστ των δηλώσεων του είπε: “Εγώ πάντα λέω την αλήθεια… Δύο σουτ έξω από την περιοχή και κάποιες προϋποθέσεις που δεν έγιναν ευκαιρίες. Τα σουτ που είναι εκτός περιοχής, δεν θεωρώ ότι είναι ευκαιρία. Μπορεί να προκύψει από τη ροή του παιχνιδιού, αλλά δεν προέρχεται μέσα από οργανωμένο παιχνίδι”.

Για τον τελικό: “Στον τελικό δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι 50-50. Ο Άρης είναι καλή ομάδα, ανταγωνιστική. Είναι ένα ματς που κρίνεται από πολλούς παράγοντες”.

To Top