ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πετυχημένο το πρώτο «τεστ», ακόμα δύο μέχρι τον ημιτελικό του Κυπέλλου!

Το πρώτο επίσημο «τεστ» για τον Άρη στην μετά-καραντίνας εποχή κρίθηκε επιτυχημένο. Η ομάδα έδειξε να πατάει καλά στο γήπεδο, παρουσιάζοντας όμως και τις αδυναμίες της, τις οποίες θέλει και πρέπει να βελτιώσει για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν τον ΟΦΗ με 3-1 στην πρεμιέρα των πλέι οφ, παίρνοντας εκτός από το προβάδισμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι δύο σερί εκτός αγώνες που ακολουθούν για τον Άρη στα πλέι οφ με Ολυμπιακό (14/06) και ΑΕΚ (20/06) δίνουν την ευκαιρία στον Μίχαελ Ένινγκ να καταστρώσει καλύτερα τα πλάνα του και να διαχειριστεί τον παράγοντα «κούραση» στους παίκτες του μέχρι τον κρίσιμο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ στις 24 Ιουνίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Παίκτες και προπονητές στις δηλώσεις τους τονίζουν επανειλημμένα πως μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου από την στιγμή που έχει εξασφαλιστεί η έξοδος στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος. Άπαντες είναι αφοσιωμένοι στη ρεβάνς του ημιτελικού, ελπίζοντας φυσικά πως θα επιτραπεί η προσέλευση ενός αριθμού φιλάθλων -το 20% της χωρητικότητας του Χαριλάου υπολογίζεται περίπου στους 4.500 φιλάθλους- καθώς με τον κόσμο στο πλευρό του ο Άρης θα έχει ακόμα περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης.

Επί της ουσίας οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτά τα δύο ματς πρωταθλήματος για να βρει ο βασικός κορμός της ομάδας ρυθμό στο παιχνίδι της, προκειμένου να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται για το Κύπελλο.

To Top