ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία η ανανέωση των συμβολαίων με τους Γκάμα, Ματίγια, Κόρχουτ και Λάρσον

Στην τελική ευθεία μπαίνει αυτή την εβδομάδα η ανανέωση των συμβολαίων με τους παίκτες που έχουν ξεκινήσει συζητήσεις οι ιθύνοντες του Άρη.

Συγκεκριμένα στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι επαφές των «κιτρινόμαυρων» για ανανέωση των συμβολαίων με τους Μπρούνο Γκάμα, Μιχάι Κόρχουτ, Χαβιέ Ματίγια και Ντάνιελ Λάρσον. Οι δύο πρώτοι, που σκόραραν στη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, με τις δηλώσεις τους έστειλαν το μήνυμα επιθυμίας τους για παραμονή στην ομάδα, με τις συζητήσεις των επόμενων 24ώρων να αναμένονται καθοριστικές για να το αν θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στον Άρη.

Κοινή επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας υπάρχει και με τους Ματίγια και Λάρσον και μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα γίνουν νέα ραντεβού με τους παίκτες, όπου αναμένεται να κατατεθούν επίσημες προτάσεις και να υπάρξουν και οι αντίστοιχες απαντήσεις από την πλευρά των ποδοσφαιριστών.

Θα τεθούν επί τάπητος και πάλι οι λεπτομέρειες για την συνεργασία με κάθε έναν ξεχωριστά, με τους “κιτρινόμαυρους” να επιθυμούν τη θετική έκβαση και στις πέντε αυτές περιπτώσεις που θεωρούνται πιο προχωρημένες από εκείνες των Ιντέγε, Κουέστα και Σόουζα με τους οποίους επίσης αναμένεται να γίνουν συναντήσεις.

To Top