ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιντέγε: «Ο Άρης έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα – Οι φίλαθλοί μας είναι το κίνητρό μας»

Ο Μπράουν Ιντέγε μίλησε για την φετινή του παρουσία στον Άρη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων για ακόμα μία φορά πως θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι «Mega»…

Για την πρεμιέρα των πλέι οφ σε άδειο γήπεδο: «Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς φιλάθλους γιατί αυτοί είναι το κίνητρό μας μέσα και έξω από το γήπεδο. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα, κρατάει την μπάλα. Εμείς είχαμε καλύτερη ομάδα και δείξαμε στο γήπεδο ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο όταν παίζουμε στην έδρα μας και είναι πολύ καλό που ξεκινήσαμε με νίκη στα πλέι οφ.

Για το πώς πέρασε στην καραντίνα : «Αφιέρωσα περισσότερο χρόνο στο να διαβάζω και να βελτιωθώ στο (ηλεκτρονικό παιχνίδι) FIFA».

Για το σπίτι που μένει μπροστά στην παραλία Θεσσαλονίκης: «Διάλεξα συγκεκριμένα αυτό το σπίτι γιατί όταν ξυπνάω κάθε πρωί νιώθω χαρούμενος.

Για το πώς είναι ο ίδιος έξω από το γήπεδο: «Είμαι κουλ, παίρνω τη ζωή χαλαρά και προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή, γιατί κάθε στιγμή μπορεί να είναι η τελευταία. Δεν ξέρεις τι θα γίνει την επόμενη μέρα».

Για την επόμενη σεζόν: «Είχα μια συζήτηση με τους υπεύθυνους της ομάδας και τους είπα ότι θα ήθελα να τελειώσω τη φετινή σεζόν στον Άρη. Μετά τη λήξη της σεζόν θα ήθελα να πάω στην πατρίδα μου, να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου και μετά να αποφασίσω».

Για το αν είναι πιο σημαντικό τα χρήματα ή να νιώθεις καλά σε μια ομάδα: «Πρώτα πρέπει να αισθάνεσαι όμορφα και το δεύτερο είναι τα χρήματα. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και φροντίζουμε τις οικογένειές μας από αυτή τη δουλειά».

Για τον ρατσισμό: «Είναι πολύ στενάχωρο αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ. Θεωρώ ότι το σύστημα δεν είναι δίκαιο για τους μαύρους και όπως λένε οι ζωές των μαύρων μετράνε».

Για τον ελεύθερο χρόνο του: «Μου αρέσει να πηγαίνω στην παραλία, να κολυμπάω και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου. Για μένα είναι σημαντικό αυτό γιατί όταν τελειώσεις το ποδόσφαιρο θέλεις να περνάς χρόνο με ανθρώπους έξω από το ποδόσφαιρο, οπότε μου αρέσει αυτό».

Και έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Θέλω να πω “ευχαριστώ” στον Άρη γιατί έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα…».

To Top