ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πιάνει δουλειά ο Αναστόπουλος, πρώτη “γεύση” στη Μυτιλήνη

Μετά από μια αρκετών ημερών συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ο Nίκος Αναστόπουλος επιστρέφει στο Κλεάνθης Βικελίδης μετά από δέκα χρόνια, ως ο νέος προπονητής του Άρη!

Ο 57χρονος προπονητής, είχε συνάντηση χθες το μεσημέρι με τον Θοδωρή Καρυπίδη στην Αθήνα και επισημοποιήθηκε η συμφωνία, έδωσαν τα χέρια, καθώς βρέθηκε η «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις και από σήμερα πιάνει δουλειά, με την άφιξή του στο Νέο Ρύσιο. Απομένει η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας, αλλά πρόκειται για μια τυπική διαδικασία.

Αντίπαλος για τον “αλενατόρε” θα είναι σίγουρα ο χρόνος, αφού θα κληθεί μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα να παρουσιάσει την ομάδα έτοιμη στις 4 Οκτωβρίου κόντρα στην Κρύα Βρύση, αλλά κυρίως να έχει ένα έτοιμο και αξιόπιστο σύνολο που θα περάσει χωρίς προβλήματα το εμπόδιο της Γ΄εθνικής.

Την πρώτη “γεύση” από την ομάδα θα πάρει στο πρώτο φιλικό της περιόδου στην Μυτιλήνη, κόντρα στον Αιολικό τον ερχόμενο Σάββατο (17:00), ενώ απομένει να ξεκαθαρίσει εάν θα δοθούν κι άλλα φιλικά μέχρι την πρώτη σέντρα.

To Top