ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Σκέντζος… επιστρέφει και δηλώνει στο PRESSARIS: “Αυτό θέλω να ξαναζήσω με τον Άρη…”

Η επιστροφή του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του Άρη δεν είναι η μοναδική, καθώς μαζί του επιστρέφει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μετά από 12 χρόνια ο Ανδρέας Σκέντζος. Ο νυν βοηθός του “Αναστό” θα παραμείνει και φέτος στο πλευρό του 57χρονου προπονητή και θα συμβάλει και αυτός στην προσπάθεια που θα γίνει για άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

O 42χρονος προπονητής μίλησε στο PRESSARIS για τα συναισθήματα του που επιστρέφει στον Άρη, αλλά και τη φετινή πρόκληση του ίδιου και του Νίκου Αναστόπουλου, αλλά και τα “θέλω” του από τη φετινή σεζόν.

“Nιώθω πολύ όμορφα. Επιστρέφω σε μία ομάδα που αγάπησα και στην οποία πέρασα τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια. Στεναχωριέμαι απίστευτα που βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία, αλλά πιστεύω ότι θα είναι μία σύντομη περιπέτεια”, τόνισε αρχικά ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός.

Ερωτώμενος για τον ελάχιστο χρόνο που έχουν στη διάθεση τους μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος: “Είναι ένα μειονέκτημα ο χρόνος που έχουμε στη διάθεση μας. Ο Άρης όμως είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας. Στόχος μας είναι μέσα σε αυτό το 20ήμερο η ομάδα να είναι έτοιμη αγωνιστικά και όχι μόνο. Θέλουμε σύντομα να παίζει και καλό ποδόσφαιρο”.

Για τις μεταγραφές που έχουν γίνει από την διοίκηση Καρυπίδη: “Είναι όλοι τους αξιόλογοι ποδοσφαιριστές με εμπειρία από τη Σούπερ Λιγκ. Η Γ΄Εθνική έχει ιδιαιτερότητες. Είναι ένα πρωτάθλημα, όπου το παιχνίδι πηγαίνει πιο πολύ στη δύναμη. Αρκετοί παίκτες δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό. Το σημαντικότερο είναι να προσαρμοστούν άμεσα. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο το καλύτερο για όλους μας”.

Για το τι περιμένει από τη φετινή χρονιά: “Προσωπικά για εμένα θα είναι μεγάλη μου χαρά κάθε Κυριακή να είναι γεμάτο το Χαριλάου. Το έζησα ως ποδοσφαιριστής και θέλω να το ζήσω και από τον πάγκο. Στον Άρη ήμουν τέσσερα χρόνια. Πέρασα και όμορφες και δύσκολες στιγμές. Αυτό που ποτέ δεν θα ξεχάσω είναι ο κόσμος της ομάδας. Θέλω να τον κάνουμε να είναι χαρούμενος. Αυτό είναι το πιο βασικό και τα λέει όλα”.

Για το αν περίμενε ότι ο Άρης θα έφτανε σε αυτό το σημείο: “Όχι δεν το περίμενα ποτέ. Το 2004 η ομάδα μπήκε σε μία διαδικασία εκκαθάρισης. Το πως συσσωρεύτηκαν μέσα σε τόσο λίγα χρόνια ξανά τόσα χρέη δεν μπορώ να το καταλάβω. Ελπίζω, όμως, αυτή τη φορά να γίνει μία καινούργια αρχή, εντελώς διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη”.

To Top