ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν τον… ήθελε η μπάλα, πικρή ήττα 0-1 για τον ΑΠΟΕΛ (video)

Ζόρια για τον ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι εκμεταλλεύτηκαν το «black-out» των «γαλαζοκίτρινων» στο πρώτο ημίχρονο κι έφυγαν με τη νίκη 1-0 από το «ΓΣΠ» παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης.

Η ομάδα του Κρίστιανσεν προδόθηκε από τις σοβαρές απουσίες (Σωτηρίου, Μπερτόλιο και Βινίσιους) και είδε τους φιλοξενούμενους να τιμωρούν ένα λάθος στην άμυνα και να φτάνουν στο γκολ με τον Στάνσιου (29’).

Πολύ καλύτερο πρόσωπο είχε ο ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο μέρος, όπου στρίμωξε για τα καλά την Άντερλεχτ. Στο 87’ ο «θρύλος» άγγιξε το γκολ όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο ύστερα από φάουλ του Βάντερ. Άνοιξε επικίνδυνα το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά με τους Βέλγους να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες.

Την επόμενη Πέμπτη (16/03) ο επαναληπτικός στις Βρυξέλλες (22.05).

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ (40’ Λάγο), Μερκής, Ιωάννου, Μοράις, Εμπεσίλιο (72’ Αρτυματάς), Εφραίμ (55’ Βάντερ), Γιαννιώτας, Ντε Καμάργκο, Μπαράλ

Άντερλεχτ (Ρενέ Βάιλερ): Ρούμπεν, Άπια, Σπάγιτς, Νόιτινκ, Ναγιάρ, Ντεντόνκερ, Στάνσιου (80’ Ατσεαμπόνγκ), Τίλεμανς, Τσίπτσιου, Ανί, Τεόντορτσικ (59’ Τελίν)


Chipciu GOAL (0:1) APOEL Nicosia vs Anderlecht από OfficialGoals

To Top