Πιο δημιουργικός και πιο… άστοχος από κάθε άλλη φορά!

Ο χθεσινός Άρης αν είχε καταφέρει να πάρει το “τρίποντο” θα ήταν σίγουρα ο καλύτερος της φετινής χρονιάς από πλευράς απόδοσης τόσο σε διάρκεια όσο και παραγωγικότητα.

Συνήθως στο ποδόσφαιρο οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, όμως με μία γρήγορη ματιά στα στατιστικά του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι επιβεβαιώνεται η απόλυτη υπεροχή των παικτών του Κάμπος έναντι των αντιπάλων τους.

Περισσότερες από 20 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι 15 πολύ αξιόλογες ένα δοκάρι και φυσικά το χαμένο πέναλτι του Σουνά στο 61΄.

Κατοχή της μπάλας που ξεπέρασε το 80%, αδιάκοπο “σφυροκόπημα” στην αντίπαλη εστία με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Φυσέκη, να αναδεικνύεται στο πρόσωπο της αναμέτρησης.

Ίσως οι παίκτες του Άρη δεν του έκαναν δώρο αυτόν τον άτυπο τίτλο αν σε πολλές των περιπτώσεων δεν τον… “σημάδευαν”. Πολύ καλές, έως και εξαιρετικές κάποιες από τις επεμβάσεις του τερματοφύλακα του Εθνικού αλλά αυτό που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ήταν τα τελειώματα των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Ξεκάθαρη η έλλειψη ποιότητας στην τελική προσπάθεια τόσο από τους μέσους του Άρη όσο και από τους επιθετικούς με εξαίρεση, ίσως, τον Καπνίδη που έστω και στις καθυστερήσεις έδειξε την ποιότητα του και την ψυχραιμία του.

To Top