Ψάχνει το τέλειο παιχνίδι στο ΣΕΦ για να διεκδικήσει το ροζ φύλλο

Ο Άρης κατέβηκε πριν μερικές βδομάδες στην Αθήνα έχοντας κίνητρο να διεκδικήσει τη νίκη ως το τέλος από τον Παναθηναϊκό. Το έκανε, χάνοντας τελικά στις λεπτομέρειες. Το ίδιο θέλει να κάνει σήμερα (18.00) στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι κίτρινοι δεν γίνεται να μην έχουν προβλήματα μια βδομάδα… Μετά την αποχώρηση του Νίκου Γκίκα μεσοβδόμαδα στη Λετονία και τη Βέντσπιλς, θα στερηθούν των υπηρεσιών και του Βασίλη Σίμτσακ, ο οποίος έμεινε στη Θεσσαλονίκη με ενοχλήσεις στη μέση. Είναι παίκτες ρολίστες, που όμως χρειάζονταν σε έναν τέτοιο αγώνα. Τώρα που απουσιάζουν ο χρόνος του Γκίκα θα μοιραστεί στην τετράδα Τόμας, Αντεγκμπόγιε, Πάσαλιτς και Μούρτου και στη ρακέτα θα πάρει σαφώς περισσότερο χρόνο ο Κώστας Χαρίσης.

Δεν υπάρχει θέμα για το ότι ο Άρης μπαίνει σήμερα στο γήπεδο με λιγότερες πιθανότητες νίκης από τον αντίπαλό του. Αυτό τον κάνει αουτσάιντερ, αλλά οι κίτρινοι θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητες που έχουν για το ροζ φύλλο.

Για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να δείξουν πράγματα απλά αλλά και δύσκολα, ειδικά απέναντι σε τέτοιας ποιότητας αντίπαλο: Συγκέντρωση, ενέργεια, αποφασιστικότητα, καλή άμυνα, έλεγχο των ριμπάουντ, καθαρό μυαλό στην επίθεση. Αν οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη τα κάνουν όλα αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχουν πιθανότητες να διατηρηθούν “ζωντανοί” ως το τέλος, όπως συνέβη και στο ΟΑΚΑ.

To Top