Πιστόλια και φωτογραφίες του Χίτλερ στο σπίτι του Χρήστου Παππά στα Γιάννενα

Η αστυνομία συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις έρευνες για τον εντοπισμό του οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα διεξάγει έρευνα στα Ταμεία του συνδέσμου. 

Έρευνα στο γραφείο του φερόμενου ως υπαρχηγού στην εγκληματική οργάνωση, Χρήστου Παππά στη Βουλή διεξήχθη την Κυριακή, αφού παραδόθηκε στην αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα του κλιμακίου της Αντιτρομοκρατικής από τη Θεσσαλονίκη, που έφτασε το πρωί στα Γιάννενα, στο σπίτι του Χρήστου Παππά, στο προάστιο Ανατολή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σπίτι του υπαρχηγού της οργάνωσης στα Γιάννενα εντοπίστηκαν δύο πιστόλια -ένα κολτ και ένα δεύτερο από το οποίο είχε αφαιρεθεί ο μηχανισμός-, φωτογραφίες του Χίτλερ, σβάστικες και γερμανικά κράνη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα όπλα που εντοπίστηκαν πρόκειται να σταλούν στην Αθήνα, για βαλλιστική εξέταση.

Αυτή την ώρα, οι αστυνομικοί βρίσκονται μέσα στην οικία του Χρήστου Παππά και συλλέγουν ευρήματα, τα οποία τοποθετούν σε χάρτινα μεγάλα κιβώτια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε προηγηθεί χθες το βράδυ αυτοψία στους χώρους του σπιτιού, του εισαγγελέα και ανδρών της κρατικής ασφάλειας.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από την έρευνα στο σπίτι του αρχηγού της οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου, η αστυνομία εντόπισε τρία παράνομα όπλα, ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και μία κυνηγετική καραμπίνα, 43.100 ευρώ μετρητά, πλήθος φυσιγγίων, υπολογιστές και usb.

Εν τω μεταξύ, η αντιτρομοκρατική συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις έρευνες για τον εντοπισμό του οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα διεξάγει έρευνα στα Ταμεία του συνδέσμου.

Πηγή: Protothema.gr

To Top