«Ψάχνονται» για τους τραυματισμούς τεχνικό τιμ και διοίκηση!

Η εικόνα των παικτών του Άρη να… πέφτουν ο ένας μετά τον άλλον με κράμπες και μυϊκούς τραυματισμούς κατέγραψε μια άσχημη πραγματικότητα. Tο θέμα των μυϊκών τραυματισμών των παικτών του Άρη, απασχολεί πολύ έντονα τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, τους συνεργάτες του και τη διοίκηση. Όλοι στον Άρη «ψάχνονται», προκειμένου να δοθούν απαντήσεις.

Ο Σέρβος τεχνικός δείχνει αποφασισμένος να ψάξει σε βάθος το ζήτημα και να έχει άμεσα τις απαντήσεις που ζητά. Το ίδιο και η διοίκηση του Άρη

Σήμερα το απόγευμα, πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Μιλίνκοβιτς έχει συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη όλων των συνεργατών του. Προπονητικό επιτελείο, γυμναστές, ιατρικό τημ, διατροφολόγοι, ψυχολόγοι, όλοι όσοι συνεργάζονται με την ομάδα του Άρη θα είναι παρόντες, προκειμένου να εκθέσουν τις απόψεις τους και να αναλύσουν τα δεδομένα.

Παράλληλα, θα ελεγχθούν εκ νέου οι τελευταίες εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες είχαν υποβληθεί οι ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένονται να γίνουν άμεσα και νέες μετρήσεις. Ο Μιλίνκοβιτς θέλει να έχει ξεκάθαρη εικόνα για την φυσική κατάσταση των παικτών, ώστε ανάλογα να προσαρμόσει το πρόγραμμα των προπονήσεών του.

Παράλληλα, θα υπάρξει συνάντηση με τον Δημήτρη Ηλιάδη, προκειμένου να πάρει η διοίκηση σαφείς απαντήσεις για την εικόνα που προβλημάτισε τους πάντες.

 

 

To Top