ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πιστός «κλέφτης» επί Καστρίτη ο Άρης, ξεχωρίζουν Χάρις και Φλιώνης

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη, κάνοντας την ομάδα σαφώς πιο αποτελεσματική.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Μέρος της επιτυχίας αυτής προέρχεται από την πολύ καλή άμυνα που παίζουν πλέον οι «κιτρινόμαυροι», πιέζοντας τους αντιπάλους τους και ωθώντας τους σε λάθη πολύ πιο συχνά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Είναι χαρακτηριστικό πως στα πέντε τελευταία παιχνίδια ο Άρης κάνει 10 κλεψίματα κατά μέσο όρο, ενώ στις πρώτες δέκα αγωνιστικές ο αριθμός αυτός ήταν στα 5,5. Και αν ο Άρης έκανε κατά σειρά 7 κλεψίματα με την Κύμη, 15 με τον Ήφαιστο, 9 με το Ρέθυμνο και 9 με το Λαύριο, θα περίμενε κανείς πως απέναντι στον (πολύ πιο ισχυρό) Παναθηναϊκό το νούμερο αυτό θα μειωνόταν.

Ωστόσο και στο ΟΑΚΑ οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη έμειναν σταθεροί, κάνοντας ξανά 10 κλεψίματα, δείχνοντας πως ο Άρης γίνεται… πιστός στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία.

Πηγαίνοντας στην ατομική επίδοση αυτής της πρόσφατης πεντάδας αγώνων του Άρη, κορυφαίος «κλέφτης» αναδεικνύεται ο Ραμόν Χάρις με 11 κλεψίματα -έκανε 4 κόντρα σε Ήφαιστο και Παναθηναϊκό- και ακολουθεί από κοντά ο Δημήτρης Φλιώνης με 9 κλεψίματα -έκανε 4 απέναντι στο Λαύριο-, ενώ έπονται οι Λάκι Τζόουνς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γκάρι ΜακΓκι και Γκάρι Μπελ (σε τρεις αγώνες ο τελευταίος) με 5 κλεψίματα.

To Top