ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλάνα Μάντζιου με την επιστροφή Τζέγκο, Ιωάννου και την απουσία του Γκάμα

Ο Άκης Μάντζιος καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Πειραιά για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα μέρες. Βέβαια πρόκειται για δυο διαφορετικά παιχνίδια, την στιγμή που οι Πειραιώτες θα έχουν σήμερα ένα ματς αυξημένης δυσκολίας με την Αϊντχόφεν στην Ευρώπη.

Ο Έλληνας τεχνικός  δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπρούνο Γκάμα που δηλώθηκε να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του, έπειτα από την συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών. Αντιθέτως, υπολογίζει κανονικά στους Τζέιμς Τζέγκο και Νικόλας Ιωάννου, οι οποίοι επανέρχονται μια και εξέτισαν την ποινή τους στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Με αυτά τα δεδομένα, θα κληθεί να υλοποιήσει τις σκέψεις του. Σε ότι αφορά τον Τζέγκο προβάλλει φαβορί για να επιστρέψει στην ενδεκάδα, ενώ όλα είναι ανοιχτά για τον Ιωάννου, με δεδομένη την καλή παρουσία του Γκάνεα στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Τέλος, για τον αντικαταστάτη του… non stop Γκάμα αναμένεται να επιλέξει από τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας, χωρίς προς το παρόν να έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

To Top