ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι κραυγές της ντροπής από τον Βάτσιο και ο μονόδρομος των ξένων διαιτητών

Τον γύρο της Ελλάδας, του διαδικτύου, του κόσμου, έκανε το βίντεο-ανάλυση του υπό καθεστώς “ομηρίας” Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχετικά με τα παιχνίδια της αγωνιστικής, στο οποίο κυριαρχούν οι κραυγές της ντροπής του Αγρινιώτη διαιτητή Βάτσιου.

Όπως σημειώσαμε και χθες (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ) Ο Βάτσιος ακούγεται να φωνάζει οκτώ (8) φορές “οφσάιντ” (!!!) και στη συνέχεια ΝΑ λέει στην ενδοεπικοινωνία: “Ο 7 (σ.σ. Μαντσίνι) κρύβει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα, σωστά;”.

Από την λαχτάρα του να ακυρώσει το γκολ, προφανώς σήκωσε την σημαία του ο επόπτης, αν και ήταν τουλάχιστον ένα μέτρο πίσω από την ευθεία! Έγιναν κι άλλα πολλά σε αυτόν τον αγώνα, όπως και τα όσα… φαντάστηκε κι έγραψε ο Βάτσιος για να συρθεί σε απολογία ο Άρης. Η ουσία είναι μια.

Για μια ακόμη φορά καταγράφηκε η ανάγκη των ξένων διαιτητών τόσο στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, από την στιγμή που υπάρχει τριπλή ισοβαθμία με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπως ξένοι διαιτητές και στα παιχνίδια των πλέι οφ. Αυτήν την… αυτονόητη ανάγκη καλείται να απαιτήσει ο επίσημος Άρης, προκειμένου να σταματήσει ο κύκλος του διαιτητικού “αίματος” στην πλάτη της ομάδας.

Έστω κι αν ο Κλάτερμπεργκ δείχνει να έχει… Ελληνοποιηθεί στο αστείρευτο “πηγάδι της εξυγίανσης”.

To Top