Συνεδριάζει η ΕΠΟ, αποφασίζει… πέντε ώρες πριν την σέντρα για το γήπεδο ΠΑΣ-Παναθηναϊκός!

Το πρωί της Πέμπτης (18/2) στις 10:00 θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να εκδικάσει την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα για ακύρωση της τραγικής απόφασης της ΕΠΟ της αλλαγής έδρας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή πέντε ώρες πριν από την… σέντρα, που είναι στις 15:00!

Στα Γιάννενα είναι οργισμένοι με την ΕΠΟ και την απόφασή της να αλλάξει την έδρα του πρώτου αγώνα μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Έτσι, αντί για την φυσική έδρα του ΠΑΣ, τους Ζωσιμάδες, η Ομοσπονδία αποφάσισε η αναμέτρηση να διεξαχθεί στο Αγρίνιο.

Για τον λόγο αυτό οι Ηπειρώτες αποφάσισαν άμεσα να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για ακύρωση της απόφασης αυτής. Όπως έγινε γνωστό το Διαιτητικό θα συνεδριάσει το σήμερα πρωί της Πέμπτης (18/2) για να εκδικάσει την προσφυγή. Ουσιαστικά δηλαδή οι ομάδες θα πρέπει να μεταβούν στο Αγρίνιο και εκεί θα μάθουν αν το ματς θα γίνει ή θα αναβληθεί για την άλλη εβδομάδα.

Φυσικά, όλη η Ελλάδα είδε για μια ακόμη φορά να αλλοιώνονται οι διοργανώσεις για να ευνοηθεί η “συμμαχία” της “εξυγίανσης.

To Top