ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλάνα Μάντζιου με τρεις απουσίες κι ένα ερωτηματικό

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο Άρης για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης, εκεί όπου ο Άκης Μάντζιος θα κληθεί να καταστρώσει τα πλάνα του με δεδομένες τρεις απουσίες κι ένα ερωτηματικό.

Ο κιτρινόμαυρος κόουτς δεν μπορεί να υπολογίσει τον τιμωρημένο Μαντσίνι, τον τραυματία Ματίγια, ο οποίος δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως και τον επίσης τραυματία Κάτσε, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατό του.

Το ερωτηματικό παραμένει η περίπτωση του Ματέο Γκαρσία.

Σε ότι αφορά το κέντρο, με δεδομένο ότι το δίδυμο Σάσα, Τζέγκο αποτελεί ένα δυνατό δίδυμο στον χώρο του κέντρου από την μια, αλλά από την άλλη έχει “γράψει” πολλά χιλιόμετρα με την αυτονόητη κούραση, ο Σάκιτς μπορεί να αποτελέσει ένα από τα “χαρτιά” του Άκη Μάντζιου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ανάλογα με την ροή του αγώνα, μπαίνοντας ως αλλαγή.

Σε μια τέτοια περίπτωση στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται να επιστρέψει ο Γκάνεα και ο Σούντγκρεν στην δεξιά πλευρά, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Ροζ, Δεληζήση δύσκολα θα “σπάσει”.

Μεσοεπιθετικά οι Γκάμα, Μπερτόγλιο περιμένουν τους… παρτενέρ τους. Για τις δυο θέσεις τέσσερις παίκτες διεκδικούν την φανέλα του βασικού: Σίλβα, Μπρούνο, Μάνος και Μήτρογλου. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, με τις τελικές σκέψεις από τον Άκη Μάντζιο.

To Top