ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα εύσημα στον Μάνο με τα 5 γκολ και τις 5 ασίστ και ο Μήτρογλου

Με δεδομένη την απουσία του Μαντσίνι, ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την κορυφή της επίθεσης, έχοντας τις επιλογές των Δημήτρη Μάνου και Κώστα Μήτρογλου.

Για τον πρώτο, ο προπονητής του Άρη δεν έκρυψε την αναγνώριση προς τον πρόσωπο του και την προσφορά του στην ομάδα. Όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση, μιλώντας on camera υπογράμμισε αρχικά ότι: «Μας κάνει χαρούμενους η εικόνα του. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής μέσω του ανταγωνισμού βελτιώνεται και βοηθάει την ομάδα. Αυτό είναι κάτι που θέλουμε. Είμαστε πάνω από πρόσωπα. Εμείς θέλουμε ο κάθε ποδοσφαιριστής να τα δίνει όλα, η ομάδα να εξελίσσεται και να ανεβαίνει” για να συμπληρώσει: “Ο Δημήτρης είναι ένας παίκτης που από την αρχή δίνει τα πάντα για την ομάδα, δουλεύει για την ομάδα. Σίγουρα υπήρξε μία περίοδος που έπεσε το βάρος πολύ πάνω του. Φορτώθηκε αγωνιστικά και ψυχολογικά, νομίζω τώρα έχει ηρεμήσει και είναι θετική η παρουσία του και η βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα μας”.

Λόγια που καταγράφουν τα… εύσημα όλης της ομάδας απέναντι στον 26χρονο επιθετικό, ο οποίος πέρασε μια δύσκολη περίοδο ψυχολογικής πίεσης, όταν η ομάδα αναζητούσε το “εύκολο” γκολ, ενώ ήταν σε εξέλιξη οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Ιανουαρίου.

Ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω κι απέδειξε ότι δικαιούται της… προσοχής και των ευκαιριών. Τα νούμερα του την ίδια ώρα συνηγορούν σε αυτό. Ο Μάνος έχει πετύχει πέντε γκολ (4+1) σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όντας ο 3ος σκόρερ του Άρη μετά τους Μπερτόγλιο και Γκάμα, ενώ μοίρασε επίσης πέντε (4+1) ασίστ, διαμορφώνοντας μια εικόνα που προϊδεάζει ότι θα είναι και την Κυριακή λογικά η πρώτη επιλογή, χωρίς πάντως τίποτα να είναι σίγουρο.

Κι αυτό γιατί υπάρχει πάντα η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου. Ο έμπειρος επιθετικός είχε χρησιμοποιηθεί στο βασικό σχήμα στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, δεν πήρε λεπτά συμμετοχής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να πάρει αυτός τη φανέλα του βασικού την Κυριακή.

To Top