Πλάνα Μασάδο με Καστίγιο, Φατί υπολογίζει Παπαζαχαρία

Στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας στο Καυταντζόγλειο μπαίνει ο Άρης. Οι υποχρεώσεις από το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα των κίτρινων είναι… non stop και ο Μανουέλ Μασάδο θα κάνει τις τελικές ασκήσεις επί… χόρτου για τον αγώνα του Καυταντζόγλειου.

Στη σημερινή προπόνηση θα αρχίσουν να φαίνονται κάποιες από τις σκέψεις του Πορτογάλου προπονητή για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα με την Δόξα, έχοντας να αντιμετωπίσει επιστροφές, αλλά και την τιμωρία του Νίκου Λαζαρίδη, η οποία αλλάζει την κατάσταση στο κέντρο της άμυνας.

Οι διαθέσιμοι στόπερ είναι οι Σανκαρέ, Ντίκο και Παπαζαχαρίας. Η αγωνιστική αστάθεια του Ντίκο, αλλά και ο τραυματισμός του, δίνει πολλές πιθανότητες στον Γρηγόρη Παπαζαχαρία για να αντικαταστήσει τον Λαζαρίδη.
Ο αμυντικός του Άρη δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και περιμένει την ευκαιρία να παίξει βασικός για πρώτη φορά από το παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Ξάνθη.

Από κει και πέρα, ο Μασάδο υπολογίζει και πάλι στον Νέρι Καστίγιο (τιμωρημένος δυο αγωνιστικές) και τον Ρικάρντο Φατί. Στα συν και ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Πορτογάλο, η εξαιρετική παρουσία του Νοέ Ακόστα στην Λιβαδειά, αλλά και αυτή του Γιάννη Γιαννιώτα, προκειμένου να γίνουν πράξη τα πλάνα της… νίκης με τη Δόξα Δράμας.

To Top