Τέλος ο Κόκε από τη Ράγιο! Όχι Γιοβάνοβιτς στον ΑΠΟΕΛ

Ο Σέρχιο Κόκε προπονήθηκε χθες με την ομάδα της Ράγιο Βαγεκάνο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα για τελευταία φορά. Όπως ο ίδιος ενημέρωσε – είναι της μόδας πλέον – μέσα από το facebook, έλυσε το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα και ευχήθηκε στους πάντες το καλύτερο.

Ο Ισπανός επιθετικός δεν θα παραμείνει τελικά στην ομάδα της Μαδρίτης, παρά τα δημοσιεύματα από τον ισπανικό Τύπο που έκαναν λόγο για πιθανή επιστροφή του στις υποχρεώσεις της Ράγιο. Ο ίδιος αποκάλυψε πως ολοκληρώθηκε η μικρή “θητεία” του στην Ράγιο και πλέον βρίσκεται και επισήμως σε αναζήτηση ομάδας.

Προφανώς έχει βρεθεί αυτή η ομάδα, για να προκύψει άμεσα λύση συμβολαίου με την Ράγιο Βαγεκάνο. “Τελείωσα σήμερα το συμβόλαιό μου με τη Ράγιο, τους εύχομαι τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν”, έγραψε ο Κόκε στο facebook.

Την ίδια ώρα, πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Κύπρο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε “όχι” στο ενδεχόμενο συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή για τον οποίο έχουν ενδιαφερθεί ακόμη Ομόνοια και ΑΕ Λεμεσού στην Κύπρο.

To Top