Χωρίς κατηγορία

Πλάνα με Πουλίδο χαφ και ειδικό ρόλο στον Παπαστεριανό

Ο Μάκης Κατσαβάκης έκανε επί… χόρτου τα τελικά του πλάνα για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο προπονητής των κίτρινων κατέληξε στο 4-2-3-1 για μια ακόμη φορά, όμως όπως έδειξε στην τελευταία προπόνηση έχει συγκεκριμένα “ειδικά” χαρτιά για να παίξει.

Ένα από τα πλέον βασικά, όπως είπε και στη συνέντευξη της Παρασκευής είναι ότι θα χρησιμοποιήσει τον Πουλίδο ως αμυντικό χαφ, μια κίνηση που τη δοκίμασε και την πιστεύει.

Από κει και πέρα, όπως φαίνεται ο Κατσαβάκης ετοιμάζει ειδικό ρόλο στον Παπαστεριανό για την εξουδετέρωση του Κουτσιανικούλη. Όλα δείχνουν ότι ο Παπαστεριανός, παίκτης των “ειδικών αποστολών” του Άρη θα αναλάβει ρόλο στην αριστερή πτέρυγα για να περιορίσει τη δραστηριότητα του Κουτσιανικούλη. Υπήρχαν σκέψεις για τον Καπετάνο, αρχικά, αλλά δεν προχώρησαν.

Πάνω σε αυτό εάν κρίνουμε ότι ο προπονητής του Άρη ετοιμάζει τον Ψυχογιό για τη δεξιά αμυντική πτέρυγα, τότε οδηγούμασε σε ένα σχήμα της άμυνας  από τους: Ψυχογιό, Παπαστεριανό, Παντίδο, Παπαζαχαρία.

Ο Κατσαβάκης κάνει κάποιες σκέψεις για το ποιος παίκτης θα είναι δίπλα στον Πουλίδο στα αμυντικά χαφ και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη ξεκινώντας τον Οικονομόπουλο.

Η τριπλέτα του κέντρου δείχνει, πλέον, να μην αλλάζει: Γιαννιώτας – Καπετάνοςς – Καζναφέρης, ενώ όπως προανήγγειλε και στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Άρη προωθημένος κυνηγός θα είναι ο Τριανταφυλλάκος.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Γκέσιος, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο χθεσινό διπλό, στο οποίο σκόραρε και ο Τσουκάνης, ο οποίος δεν συμπεριλήθηκε στην αποστολή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σερραίος τεχνικός πήρε 20 παίκτες, με τον Πορτογάλο ανασταλτικό χαφ Νούνο Κοέλιο να είναι το νέο πρόσωπο. Στην αντίπερα όχθη, εκτός έμεινε ο Δημήτρης Ασλανίδης, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα). Πρόκειται για τους Βελλίδη, Διούδη, Πουλίδο, Νούνο Κοέλιο, Αγγελούδη, Γιαννίτση, Γιαννιώτα, Γκέσιο, Καζναφέρη, Κανούλα, Καπετάνο, Νταμαρλή, Μαργαρίτη, Ψυχογιό, Οικονομόπουλο, Παντίδος, Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Σουνά και Τριανταφυλλάκο.

To Top