Πλήρης στο Πράβετς, αλλά χρόνος και… FIBA τα “προβλήματα”

Μετά από αρκετά χρόνια ο Άρης θα κάνει προετοιμασία έχοντας όλους του παίκτες του ρόστερ παρόντες. Είναι πολύ σημαντικό για το τεχνικό τιμ να μπορεί να δουλέψει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εν προκειμένω στην Βουλγαρία, με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και αυτό θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, γιατί δεν είναι και λίγα τα “προβλήματα”.

Ομάδα από το μηδέν θα φτιάξει η τεχνική ηγεσία του Άρη και για να προκύψει “χημεία” και ομοιογένεια στο παρκέ χρειάζεται και δουλειά και χρόνος. Διάθεση για το πρώτο πάντα υπάρχει, το δεύτερο είναι ένα θέμα. Ο Άρης φτιάχνεται για να είναι έτοιμος ουσιαστικά στις αρχές Οκτώβρη για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά ουδείς μέσα στην ομάδα δεν… υποτιμάει το κύπελλο και εκεί οι κίτρινοι θα πρέπει να δώσουν τρεις αγώνες για να βρεθούν στα προημιτελικά, στις 19, 22 και 29 Σεπτεμβρίου.

Από τη Δευτέρα που η ομάδα θα φύγει για το Πράβετς μέχρι και τον πρώτο επίσημο αγώνα μεσολαβούν 16 μέρες, αν βγάλει κανείς τις μέρες του “πήγαινε-έλα” μένουν μόλις 13 μέρες! Σε αυτό το διάστημα ο Άρης θα πρέπει να μονταριστεί μέσα από τις προπονήσεις και τα τέσσερα φιλικά που θα κάνει επί βουλγαρικού εδάφους, δύο με την Λουκόιλ Ακαντέμικ, με την ουκρανική Τσέρκαζι και την Λέφσκι Σόφιας.

Συν τοις άλλοις υπάρχει πάντα το ερωτηματικό πάνω από την ομάδα για το δικαίωμα συμμετοχής ή όχι των Αμερικανών, αφού η FIBA ακόμα δεν έχει απαντήσει.

 

To Top