Πλάνα νίκης με Τριανταφυλλάκο, δίλημμα στα αριστερά

Ο Μανουέλ Μασάδο ετοιμάζει τον Άρη για το διπλό στην Ξάνθη και την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος έδωσε το στίγμα ότι «η απουσία του Ακόστα θα μας αναγκάσει να αλλάξουμε κάποια πράγματα»… Ποιες είναι όμως οι σκέψεις του για τα πλάνα της νίκης στα Πηγάδια.

Όλα δείχνουν με βάση τα όσα δουλεύει ο 56χρονος προπονητής, στη μάχη της Ξάνθης θα ριχθεί ο Τριανταφυλλάκος, ο οποίος θα είναι ο παρτενέρ του Καστίγιο. Κατά γενική ομολογία, η είσοδος του νεαρού στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είχε θετικότατα αποτελέσματα στην μεσοεπιθετική γραμμή των κίτρινων και δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Το δίλημμα του Μασάδο αποτελεί στην αριστερή πλευρά. Εκεί όπου καλείται να αποφασίσει για το ποιος ποδοσφαιριστής θα αντικαταστήσει τον τραυματία Νόε Ακόστα, έναν από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Καπετάνος ή Κατίδης είναι οι δυο υποψήφιοι, προκειμένου να αποφασίσει ο Μασάδο ποιος θα αναλάβει τελικά τον ρόλο στο γήπεδο.

Με αυτά τα δεδομένα, η πιθανή ενδεκάδα των κίτρινων αναμένεται να είναι: ο Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια, Καζναφέρης και Μίσελ στα άκρα της άμυνας και κεντρικά μπακ ο Λαζαρίδης με τον Σανκαρέ. Σε ρόλο «σκούπας» θα είναι ο Φατί, με το Νέτο στη δεξιά πτέρυγα και τον Καπετάνο ή τον Κατίδη αριστερά. Στην κορυφή, ως επιτελικός χαφ θα παίξει και πάλι ο Ουμπίντες και στην επίθεση, ο Καστίγιο θα έχει παρτενέρ φορά τον Τριανταφυλλάκο, όπως στο β’ ημίχρονο με τον Λεβαδειακό.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, όταν και θα ανακοινωθεί η κιτρινόμαυρη αποστολή.

To Top