Τρεις οι αντίπαλοι του Άρη σήμερα (17.00) στο Παλέ: ΚΑΟΔ, τραυματισμοί, κόπωση

Δεν έχει εύκολη αποστολή ο Άρης σήμερα (17.00) κόντρα στον ΚΑΟΔ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Όχι μόνο γιατί οι Δραμινοί διαθέτουν μια ανταγωνιστική ομάδα, αλλά γιατί οι κίτρινοι έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από τον ΚΑΟΔ και τους τραυματισμούς και την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν υπάρχει, όμως, άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και τόσο απόλυτα θα πρέπει να μπουν όλοι σήμερα στο παρκέ.

Ο Άρης δίνει σήμερα τον δέκατο αγώνα του σε διάστημα 30 ημερών! Αγώνας ανά τρεις ημέρες επί έναν μήνα, με αυτό το ρόστερ, είναι μια επίπονη διαδικασία για όλους… Αν συνυπολογίσει κανείς και τα ταξίδια, τότε αντιλαμβάνεται την επιπρόσθετη κόπωση των παικτών.

Αυτή καλείται να διαχειριστεί ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και οι συνεργάτες του σήμερα, αφού τους περιμένει τρεις μέρες μετά, την Τρίτη, άλλος ένας κρίσιμος αγώνας, μέσα στη Λιόν με την Βιλερμπάν, που θα κρίνει και την συνέχεια της ομάδας στο Γιούροκαπ.
Οι κίτρινοι έχουν προβλήματα. Ο Χρήστος Ταπούτος προπονείται συντηρητικά και σήμερα θα παίξει μόνο αν το επιβάλλει η εξέλιξη του αγώνα. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης θα δοκιμάσει να προθερμανθεί, αλλά μάλλον θα μείνει εκτός και σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τη μάχη της Λιόν.

Ο ΚΑΟΔ έρχεται στη Θεσσαλονίκη με λιγότερο σοβαρά προβλήματα, αλλά χωρίς άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης και ο Έντιν Μπάβτσιτς επιστρέφουν στο Παλέ ως αντίπαλοι και είναι οι δύο βασικοί παίκτες που κάνουν όλο το παιχνίδι του ΚΑΟΔ. Πάνω τους θα πρέπει να βρει λύσεις αμυντικά ο Αλεξανδρής και οι συνεργάτες του, για να έχει ένα ήσυχο απόγευμα ο Άρης…

To Top