Σεισμός… συγκίνησης σε μια βραδιά που ξεχείλιζε από Άρη!

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά… Κιτρινόμαυρη, γεμάτη από συναισθήματα, αναμνήσεις, όνειρα για το αύριο. Ήταν σίγουρα μια γιορτή της οικογένειας των κίτρινων που ξεχείλιζε από Άρη! Πού όλα αυτά; Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συνδέσμου των Ιερολοχιτών, στα κεντρικά του γραφεία (Κωνσταντινουπόλεως & Αγίας Τριάδας). Εκεί ήταν το… γήπεδο της ξεχωριστής βραδιάς.

Το παρών έδωσαν πολλά μέλη της αρειανής οικογένειας, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν κόπηκε το κομμάτι του Σαράφου, που πριν από λίγο καιρό «έφυγε από τη ζωή», και όλοι φώναζαν το όνομα του ρυθμικά.

 Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε κλήρωση 100 δώρων την οποία συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, ενώ μοιράστηκαν δωρεάν και οι νέες αφίσες του συνδέσμου.

Παπανικολάου: «Γεμάτο με επιτυχίες το 2012…»

Ο πρόεδρος του συνδέσμου των «Ιερολοχιτών» Κώστας Παπανικολάου, μιλώντας στον «ΑΡΗΣ FM 92,8» τόνισε ότι:  

«Είμαστε χαρούμενοι που κάθε χρόνο μπορούμε και πραγματοποιούμε αυτή την εκδήλωση. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και χαίρομαι που ο κόσμος ανταποκρίθηκε και ήρθε απόψε».

Για τον Σαράφο που πριν από λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή τόνισε: «Ότι εκδήλωση και αν πραγματοποιούμε θα είναι αφιερωμένη στον Σαράφο. Είναι ο οπαδικός μας πατέρας και θα το έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας».

Για το Σαββατοκύριακο που έρχεται και τους κρίσιμους αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ: «Ελπίζω η κοπή της πίτας να φέρει γούρι στην ομάδα και να πανηγυρίσουμε μόνο επιτυχίες. Το Σάββατο έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο με τον ΚΑΟΔ και όλοι πρέπει να είμαστε εκεί. Σαν σύνδεσμος μας λυπεί που δεν βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο, αλλά ελπίζουμε αυτό στη συνέχεια να αλλάξει. Μακάρι ο Άρης να έχουμε μόνο επιτυχίες και να δούμε την ομάδα μας ψηλά».

 

To Top