ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πλάνο ετοιμότητας στον Άρη για να ξεκινήσουν ξανά οι ομαδικές προπονήσεις

Όπως όλα δείχνουν, μετά και το χθεσινό διάγγελμα του Πρωθυπουργού, το πρωτάθλημα της Super League θα ξεκινήσει ξανά με τους «κιτρινόμαυρους» να ετοιμάζονται για την επανέναρξη.

Εν αναμονή και του πλήρους προγράμματος επιστροφής του αθλητισμού στην Ελλάδα από τον Λευτέρη Αυγενάκη αύριο, Πέμπτη, οι άνθρωποι του Άρη έχουν καταστρώσει ήδη το πλάνο για το πώς θα επιστρέψει σταδιακά η ομάδα στην κανονικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα 4 Μαΐου θα επιτραπούν οι προπονήσεις σε ανοιχτούς αθλητικούς χώρους για τα ατομικά αθλήματα, χωρίς αυτό να αποκλείει και τις προπονήσεις των ομάδων, όπως είναι ο Άρης, αλλά σε γκρουπ παικτών.

Το πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων» έχει ήδη καταρτιστεί από τον γυμναστή της ομάδας, Λάζαρο Βαρδάκη, προσαρμοσμένο στις ανάγκες που θα ακολουθήσουν, καθώς η επιστροφή μετά από σχεδόν δύο μήνες θα είναι εξαιρετικά δύσκολη κι επίπονη.

Όλες αυτές τις ημέρες της καραντίνας, περίπου 1,5 μήνα, οι παίκτες του Άρη ακολουθούσαν… κατ’ οίκον πρόγραμμα για να διατηρηθούν στη καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Όμως αυτό αλλάζει και σταδιακά όλοι θα προετοιμαστούν για να μπουν σε ρυθμούς κανονικών προπονήσεων.

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Άρη που βρίσκονται όλοι στην Θεσσαλονίκη (Έλληνες και ξένοι) θα κληθούν να περάσουν από εργομετρικά, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση είναι ο καθένας μετά από το μεγάλο διάστημα εγκλεισμού. Και αν χρειαστεί να ληφθεί ξεχωριστή μέριμνα για τον καθένα στο κομμάτι της προετοιμασίας για την επανέναρξη.

To Top