ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντελίδης: “Θα άλλαζα πράγματα στο Μόλντε-Άρης, όχι στην ρεβάνς”

Ο Σάββας Παντελίδης έδωσε συνέντευξη από το… σπίτι σε σάιτ της Αθήνας, μίλησε για πολλά και διάφορα και αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον Άρη…

Μερικά από αυτά που είπε μιλώντας στο gazzetta.gr:

“Ματς που μου έχει πάει όπως το έχω σχεδιάσει, από όσα θυμάμαι, είναι δύο που κερδίσαμε με την ΑΕΚ. Ένα με τον Αρη πέρσι και ένα με τον Αστέρα Τρίπολης που η ΑΕΚ είχε παίξει Πέμπτη.

-Το σημαντικότερο για έναν προπονητή είναι να έχει όραμα. Να βλέπει την ομάδα του να βελτιώνεται.

-Και ο Αρης και ο Αστέρας Τρίπολης έφτασαν κοντά στο να βλέπω αυτό που θέλω.

-Από τον Αστέρα Τρίπολης δεν έχω κανένα παράπονο.

-Από τον Αρη έχω θετικότατες εντυπώσεις. Εφυγα γιατί κάποια παιδιά έκαναν κάτι που δεν μου άρεσε. Δεν ταίριαζε σε εμένα. Θα μπορούσα να κοιτάω από την άλλη πλευρά, αλλά δεν είμαι τέτοιος.

-Μου αρέσουν το 4-2-3-1 και το 4-3-3, αλλά το πρώτο περισσότερο.

-Στο Μόλντε (σ.σ. ο Αρης ηττήθηκε εκεί φέτος με 3-0) θα άλλαζα πράγματα. Στη ρεβάνς δεν θα άλλαζα κάτι. Ούτε στην παράταση. Οταν ξεκίνησε η παράταση είδα αυτόν που μπήκε και μας έβαλε το γκολ και ήξερα πως ήταν γρήγορος. Είπα να μην κάνουμε στο πρώτο ημίχρονο άμυνα ψηλά, αλλά έγινε. Είχαμε μάλιστα ακόμη μία αλλαγή και ήθελα να ‘χτυπήσουμε’ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στράβωσε το ματς.

-Από μικρός ήθελα να γίνω προπονητής. Το.. είχα από νωρίς. Είχα πει σε προπονητή μου να με βγάλει. Με έβγαλε… Αφού ήμουν χάλια (σ.σ. γέλια).

-Μου άρεσαν πολύ οι ομάδες του συγχωρεμένου του Γιάννη Κυράστα και οι ομάδες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, κυρίως της ΑΕΚ.

-Ο Ελληνας προπονητής είναι αδικημένος.

-Πάντα ακούω τους παίκτες μου. Μπορεί και να έχουν δίκιο.”

To Top