ΑΠΟΨΕΙΣ

Πλάνο στον Άρη υπάρχει, παρουσιάζεται στους παίκτες και τους… “κερδίζει”

Ο τρόπος με τον οποίο ο Άρης προσεγγίζει πλέον τους παίκτες του φαίνεται να αλλάζει σημαντικά, να είναι πιο ορθολογικός και φυσικά όχι τόσο οικονομικά ζημιογόνος για τον σύλλογο.

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να μπει και τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη από έναν ιδιοκτήτη, για την απόκτηση ενός παίκτη, αλλά να υπάρχει ένα πρότζεκτ, το οποίο θα είναι ικανό να πείσει τον ποδοσφαιριστή για το βήμα παραπάνω. Ειδικά, όσους δεν έχουν ως προτεραιότητα το πρόσκαιρο κέρδος, αλλά τα μακροπρόθεσμα οφέλη, τόσο για την καριέρα τους, όσο και για την προσωπική τους ζωή.

Ο Άγγελος Χαριστέας, χθες, συναντήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ με Τόνι Ντάτκοβιτς και συζήτησαν για πολλά πράγματα μέσα στην ομάδα. Ο αθλητικός διευθυντής του Άρη, του εξήγησε το γενικότερο πρότζεκτ της ομάδας, τον σχεδιασμό, τα πλάνα του τεχνικού τιμ και την νοοτροπία του συλλόγου. Εξίσου σημαντικό το γεγονός πως του αναλύθηκε από την πρώτη μέρα ο ρόλος που θα έχει ο παίκτης στην ομάδα και ποιες είναι οι προσδοκίες γι αυτόν.

Ενδεικτικές επίσης είναι οι δηλώσεις του μάνατζερ του Τζίμι Τζέγκο, Μπάντι Φάρα, ο οποίος μίλησε για το πως το πρότζεκτ του Άρη κέρδισε τον πελάτη του.

“Υπήρξαν πολλές ευκαιρίες σε Πορτογαλία και Αγγλία που τις σκεφτόμασταν, αλλά όταν εμφανίστηκε ο Άρης και μας ανέλυσε το πρότζεκτ που υπάρχει, δεν είχε μυαλό για κάτι άλλο, τη συγκεκριμένη στιγμή της καριέρας του”, είπε χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις του στην Αυστραλία.

Σε αυτό το σκέλος, οι ιθύνοντες του Άρη δείχνουν να βαδίζουν σε ασφαλή μονοπάτια, κάτι που δεν γινόταν στο παρελθόν. Μένει να φανεί αν έγιναν οι κατάλληλες επιλογές. Κάτι που μόνο ο αγωνιστικός χώρος θα επιβεβαιώσει, καθώς αυτός είναι ο καθρέφτης όλων των προσπαθειών.

Όλα αυτά έρχονται ως συνέχεια των όσων είπαν δημόσια Καρυπίδης και Χαριστέας, με τον δεύτερο να είναι σαφής. Έχει ως στόχο να αλλάξει την ελληνική πεπατημένη και ο αθλητικός διευθυντής σε μια ομάδα να μένει χρόνια, βασιζόμενος σε συγκεκριμένο σχέδιο δράσης κι οργάνωση. Εφόσον το πετύχει αυτό, θα ανέβει αρκετά επίπεδα ψηλότερα ο σύλλογος.

Υ.Γ. Όσον αφορά την παρουσία του Άρη στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, τις επόμενες μέρες, όταν θα υπάρξουν περισσότερες εικόνες, δουλειά και τα πρώτα συμπεράσματα θα είναι πιο ασφαλή κι αξιόπιστα, θα υπάρξει αντίστοιχη αναφορά.

 

 

 

To Top