Πλέι οφ: Τα βλέμματα σε “Κλεάνθης Βικελίδης” και “Γεώργιος Καραϊσκάκης”

Τα παιχνίδια του Άρη με τον Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ είναι αυτά που ξεχωρίζουν από την 9η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς τους Μήτρογλου και Ιωάννου. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός, που μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την λύση της συνεργασίας με τον Λάζλο Μπόλονι θα έχει στον πάγκο του υπηρεσιακό προπονητή τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο και θα αγωνιστει απέναντι στους κίτρινους χωρίς τους Νιάς και Βέλεθ που είναι τιμωρημένοι. Αντίθετα σε αυτή επιστρέφουν οι Μαουρίσιο και Σαβιέρ.

Την ίδια ώρα (19:30), στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Το “συγκρότημα” του Πέδρο Μαρτίνς, έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα αγωνιστεί απέναντι στους Θεσσαλονικείς χωρίς τον τραυματία Μπα. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία είδε τους Κρέσπο, Ελ Καντουρί και Καγκάβα να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών τους και να τίθενται στην διάθεση του.

Τέλος στην Τρίπολης, ο Αστέρας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Οι Αρκάδες του Μίλαν Ράσταβατς, οι οποίοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη στην διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος, θα αγωνιστούν απέναντι σε αυτή του Μανόλο Χιμένεθ, χωρίς τους Ιγκλέσιας, Καπίγια, Λουίς και Μπόρχα Φερνάντεθ. Στον αντίποδα ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού, θα αγωνιστεί κόντρα στους κιτρινομπλέ χωρίς τους Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Κρίστιτσιτς, τον τραυματία Νταντσένκο, αλλά και τους Λάτσι, Ραντόνια, Ολιβέιρα και Λιβάι Γκαρσία.

Το σημερινό πρόγραμμα:
Άρης – Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ
*Όλοι οι αγώνες έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 19:30.

Η 10η και τελευταία αγωνιστική:
Άρης – ΑΕΚ
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

Η βαθμολογία:
1.Ολυμπιακός 84
2.ΠΑΟΚ 64
3.Άρης 59
4.ΑΕΚ 58
5.Παναθηναϊκός 52
6.Αστέρας Τρίπολης 47

To Top